POTRESNA ISPOVEST STUDENTKINJE: Niko ne zna kako je profesor probao da me siluje, a roditelji…

Ispovest zbog koje ćete se zapitati gde je otišao ovaj svet.

Studentkinja iz Beograda požalila se da je nakon godina marljivog učenja, života u domu i odricanja, naišla na osudu svojih roditelja, pošto su prošle dve godine kako nije odbranila svoj master rad. Njeni roditelji, međutim, ne znaju strašan razlog njenog odugovlačenja.

Na sajtu Ispovesti.com napisala je sledeći status:

-Jutros sam se posvađala sa roditeljima jer posle dve godine mastera ja još uvek nemam napisanu temu i ne planiram u skorije vreme da ga branim, rekli su da sam lenja, neodgovorna, da sam im potrošila vreme i novac i živce. E, pa dragi roditelji, prvo- niti sam potrošila nikakvo vreme jer sam ja svoj fakultet završila na vreme, novac takođe, jer sam bila u domu koji sam plaćala od svoje stipendije, a o živcima neću ni da pričam, jer vi mene ni tokom studiranja, a kamoli mastera, pitali nikad niste kako mi ide. A svoj master rad sam napisala, ali ne želim da ga branim ili da imam bilo kakve veze više sa čovekom (mislim na svog mentora) koji mi je silom poljubio i pokušao silom naterati na seksualne odnose. Nisam nikome rekla jer ko sam ipak ja, ko bi mi poverovao? Tako da ćutim i u sebi patim i pokušavam da smislim način kako da ga se rešim, dok svi vi ostali znate da osuđujete kako sam ja neodgovorna- stoji na sajtu.

Ispovest devojke

Foto: Printscreen/ Ispovesti.com

Iako je među mnogobrojnim komentarima dobila dosta reči podrške, bilo je i onih nepoverljivih koji su je optuživali da je celu priču izmislila, jer je željna pažnje.

Komentara
Očitavanje..