PRAVA ISTINA O ŽENSKOM ORGAZMU: Ovo su RAZLOZI zašto NE MOŽETE da doživite vrhunac

Ženski orgazam nije mit.

Postoje mnogobrojna istraživanja o ženskog orgazmu, najčešće dajući instrukcije o tome kako ga postići, ali zajedničko svim tim studijama jeste da svaka druga žena ima problem da doživi vrhunac. Koliko god on bio misteriozan, naučnici su konačno ustanovili šta je ono što ih sprečava da ih češće imaju.

GODINE

Mlađe žene imaju više problema. Čak 40 odsto devojaka u 20-im ne može da doživi orgazam. Na isto se žali 30 odsto 30-ogodišnjakinja. Mlađe imaju manje iskustva, ponekad su potrebne godine da bi žena otkrila šta je uzbuđuje. Takođe, mnoge se stide da kažu šta žele i češće menjaju partnere, a istraživanja pokazuju da je orgazam češći u dugogodišnjim vezama. Ako želite da budete pravi ljubavnik, pitajte je šta želi, slušajte i prostudirajte žensku anatomiju.

orgazam-naslovna
NEMA UZBUĐENJA

Svaka druga žena, koja nikada nije doživela vrhunac, priznala je da nije bila uzbuđena. Postarajte se da je zagrejete tokom predigre pre nego što pređete na glavni čin.

VLAŽNOST

Suprotno mišljenju većine muškaraca, nije nemoguće da žena bude mentalno uzbuđena, a fizički nije dovoljno vlažna. Čak 43 odsto žena u studiji reklo je da su se suočile sa tim. Ovaj problem se lako rešava lubrikantima, pa ako je potrebno, uključite ih u seksualnu igru.

SD

Komentara
Očitavanje..