Preljubnici otkrivaju! Evo zbog čega će vas partner najverovatnije prevariti!

Neko se pravda pojačanim seksualnim nagonom, neko dosadom, a neko se vadi na mladost. Evo šta kažu preljubnici, kako su i zašto završili u krevetima neznanaca.

Forumaš sa Reddita pitao je preljubnike za tačne razloge zbog kojih su prevarili svoje partnere. Odgovore je dalo preko 2.000 ljudi, a evo šta su rekli.

Bio sam napaljen – kratko je i jasno odgovorio jedan momak, dok je drugi rekao sledeće: “Imao sam 17 godina, devojka je ležala gola na krevetu i pozvala me da joj se pridružim, i to sam i uradio. To nije bilo u redu, ali prosto sam isključio mozak.”

Jedan muškarac odgovorio je da su se on i devojka prosto zasitili jedno drugog i bili više cimeri nego ljubavnici, pa se upleo u aferu sa koleginicom.
– Grozno sam se osećao kada bih pomislio na devojku, ali u tom trenutku mi je bilo kristalno jasno kuda ide naša veza, pa sam odmah ujutro raskinuo sa njom, a nikada njoj nisam rekao da sam je prevario. Koleginica i ja smo nastavili da se viđamo i raskinuli smo posle dve godine – kaže ovaj čovek.

122692_seksprofimedia0256010549_630x0

Nisu samo muškarci preljubnici, pa je tako jedna žena priznala da je za kraj njenog braka koji je trajao 16 godina kriv nedostatak seksa, a njen suprug je radije masturbirao uz porniće nego što bi imao seks sa njom.
– Popustio bi jednom u godinu dana pa bismo imali seks, a drugim danima nije bilo nikakvih intimnosti, ni zagrljaja ni poljubaca – kaže ona, dodajući da je zbog toga našla ljubavnika i na kraju se razvela.

Prevara mi je mnogo pomogla – naučila sam važne lekcije o ljubavi i braku, o nasilju u zajednici o na kraju, dala mi je hrabrost da pobegnem iz nasilnog braka – zaključuje jedna žena.

Inače, jedno istraživanje je pokazalo da oko 60 odsto muškaraca i 45 odsto žena u braju varaju, i da prevare okončavaju jedan od tri braka.

A zašto ste vi prevarili svog partnera, ukoliko ste bili u takvoj situaciji?

(thesun.co.uk)Žena

Komentara
Očitavanje..