Rada i Dara su nam pokazale kakve haljine NIKADA ne treba da nosite!

Protekle nedelje imali smo brojna gradska dešavanja, a samim tim i gomilu slavnih dama i njihove zanimljive stajlinge. Jedna je napravila šokantnu transformaciju koja nam se dopala, a jedna nas, standardno, razočarala neukusom.

RADA MANOJLOVIĆ – OCENA 1

Znamo da smo već dosadili svima sa Radom Manojlović i ponavljanjem njenih modnih promašaja, ali ona jednostavno ne želi da se popravi. Ova haljina em je prekratka em izgleda toliko jeftino i vulgarno da prosto nemamo komentar. Čak se vidi i bretela od brusa. Totalni promašaj!

DARA BUBAMARA – OCENA 2

Za Daru ništa novo, a neki bi rekli da joj je ovo jedno od „pristojnijih izdanja“. Mi se ne slažemo. Tračice na donjem delu haljine su potpuno bespotrebne kao i ova pomalo bizarna rupa na stomaku. Dara je odlično doterala liniju i trebalo bi da je promoviše na bolji način.

SEKA ALEKSIĆ – OCENA 3

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Okej, znamo da su ove čizme hit, kao i predimenzionirane jakne od teksasa. Seka je dobro upoznata sa trendovima i voli da nosi sve što je aktuelno, što se ponekad kosi sa njenim stilom. Ova kombinacija joj ne stoji loše, ali jednostavno nije u njenom fazonu.

TIJANA DAPČEVIĆ – OCENA 4
125276_tijana-dapcevic-promo_630x0

E ovako izgleda kada je neko dosledan sebi. I tako već godinama. Tijana je promenila boju kose u jarko plavo i stoji joj odlično! Stajling je poprilično jednostavan, ali prati njen novi imidž pogotovo kada su ove simpatične „oksfordice“ u pitanju. Za hrabrost da izgleda drugačije od mase dobija veliki plus!

NIKOLINA PIŠEK – OCENA 5

Vau! Kada ovako obučena cica prođe ulicom, verujemo da su sve glave okrenute u njenom pravcu. Nikolinin seksepil jednostavno izbija iz nje, a besprekoran osećaj za modu tome zaista doprinosi. Ova lepršava, asimetrična haljina fenomenalno se uklopila u seksi čizme iznad kolena u „nude“ boji. Mi ovde ništa ne bismo menjali.

Ivana Kuzmanović | Foto: copyright/Instagram/promo Žena

Komentara
Očitavanje..