Samo treba da stavite kocku leda na vrat: Kineski metod leči 13 bolesti i podmlađuje celo telo!

Kocka leda se može fiksirati i zavojem ako vam je tako lakše, i budite mirni jer ova tehnika ne može da izazove prehladu.
Stara metoda primene kocke leda na vrat potiče iz Kine, a oni koji su je probali kažu da se pomoću nje organizam pomlađuje i da mnoge bolesti nestaju. Pored toga, čovek ostaje zdrav, raspoložen i pun energije.

Sve što treba da uradite jeste da legnete na stomak i stavite jednu kocku leda na posebnu tačku na vratu, koja se zove Feng Fu (rupica na potiljku) i držite je tako dvadesetak minuta.

Kocka leda se može fiksirati i zavojem ako vam je tako lakše. Radite ovo redovno ujutro i uveče, sa pauzama od dva do tri dana, i ne brinite – prehlada kod ove procedure nije moguća.

Zbog redovnog stavljanja kocke leda na vaš potiljak poboljšaćete san, popraviti raspoloženje i opštu vitalnost, a takođe se poboljšava i rad digestivnog trakta, uklanja glavobolja, zubobolja i bolovi u zglobovima.

nasmejana-zena-foto-profimedia-1478640739-100957
Delovanje kocke leda na ovu tačku pomoći će kod:

– Respiratornih bolesti
– Bolesti kardiovaskularnog sistema
– Neuroloških oboljenja sa degenerativnim promenama na kičmi
– Gastrointestinalnih i polno prenosivih infekcija
– Poremećaja rada štitne žlezde
– Artritisa
– Hipertenzije i hipotenzije
– Gojaznosti i neuhranjenosti, celulita
– Poremećaja menstrualnog ciklusa
– Psiho-emocionalnih poremećaja
– Stresa
– Hroničnog umora
– Depresije i nesanice

Probajte, ne može da škodi!

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije