San utiče na lepotu: Kako da poboljšajte kvalitet spavanja!

Jedan od najprodavanijih proizvoda

BIOlife proizvodi su danas na SPECIJALNOM SNIŽENJU povodom uskršnjih praznika! Jedan od najprodavanijih proizvoda među njima je antialergijski i antibakterijski jastuk od memorijske pene koji se istakao ne samo po svojoj udobnosti, već i po umirujućem svojstvu ALOE VERE – pogledajte OVDE!

 

Preudobni BIOlife jastuk čije su dimenzije 50cm x 70cm je izuzetnog kvaliteta i, zahvaljujući materijalu od kog je napravljen, izuzetno povoljno utiče na kvalitetan san. Memorijska pena koja ga čini se oblikuje tačno onako kako odgovara vašoj glavi i vašem trenutnom položaju, a kada ne ležite na njemu vraća se u prvobitni oblik. A ALOE VERA kojom je obogaćen ima blago antiseptičko dejstvo, oslobađa napetosti i stresa i ima hipo alergenski efekat. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI!

foto: Promo

Sa ovim fantastičnim jastukom ćete se buditi odmorni i naspavani. Lakše ćete zaspati, a san će vam biti kvalitetniji. Nećete se buditi sa bolovima u leđima i vratu zbog neudobnog jastuka, jer će vam se ovaj jastuk uvek prilagoditi i držati vašu glavu u pravilnom položaju.

 

Iskloristite USKRŠNJE SNIŽENJE i poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 svoj BIOlife jastuk od memorijske pene sa ALOE VEROM!

 

A ako vam se dopada ovaj jastuk, onda obavezno razmislite i o NADDUŠEKU koji je takođe na SNIŽENJU i koji je, baš kao i jastuk, od memorijske pene i sa ALOE VEROM. On je sjajno rešenje ako vam je krevet stari, neudoban, a niste u prilici da kupite nov. Postoji u 2 dimenzije: 80×200 (pogledajte OVDE) i veći, 160×200 (videti OVDE).

foto: Promo

A ženska populacija je i više nego očarana prekrivačem Lavanda 2 u 1! Iako su se najpre oduševile predivnom nežnom ljubičastom bojom, bojom lavande, to nije njegova jedina prednost. Njegova najveća “vrlina” je to što ima i letnju i zimsku stranu, pa odlično greje tokom hladnih dana i ni malo ne smeta kada se njime pokrijete po visokim temperaturama, šta više! Njega takođe možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

foto: Promo

Izvor/Autor Stil/Kurir
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije