SIN NEBOJŠE GLOGOVCA POSTAO VODITELJ (VIDEO)

SIN NEBOJŠE GLOGOVCA! Glumac Nebojša Glogovac za života svoju decu nije eksponirao u javnosti, jer je želeo da svoju privatnost sačuva od očiju bliceva paparaca.

Sinovi Gavrilo i Miloš izrasli su u prave momke, a porodicu je je sve obradovala vest da je glumčev mlađi naslednik primljen prošle godine na katedru za filmsku i televizijsku režiju.

Inače, Nebojša je u drugom braku dobio i ćerkicu Sunčicu, koja već sada raste u preslatku i prelepu devojčicu.

Nebojša je Gavrila i Miloša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom se, nakon godina zajedničkog života, razveo. Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, a venčani kum bio im je Vojin Ćetković.

Iako Glogovac nije hteo da ga izlaže javnosti, Miloš je doneo odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki talenat za kuvanje.

Kako je tada istakao, imao je punu podršku porodice, mama i tata bili su izuzetno ponosni na njega, a otkrio je i da je Nebojša voleo da kuva. Otac mu je često bio gost u emisiji, gde mu je Miloš pripremao obroke u kojima je naš glumac uživao.

– Tata je presrećan. On takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja vrlo volim to što eksperimentiše i ne plaši se da potencijalno napravi grešku.

Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta, jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu.

Možda i ja jednog dana odlučim da se bavim glumom – ispričao je tada glumčev mlađi sin, koji se godinama kasnije ipak opredelio za režiju.

 

Jasno se vidi da su imali sjajan odnos pun ljubavi i poštovanja, a ta uspomena delom je ovekovečena i na kamerama.

Izvor/Autor Republika.rs
Komentara
Očitavanje..