SLOBODNO UŽIVAJTE U SLAVSKOJ TRPEZI: Otkrivena kombinacija namirnica koje svi imate, a TOPI SALO

A mnogo volite ovu hranu.

Došli su nam hladni dani u kojima volimo da na zimskim slavama uživamo u moru kalorične hrane, zbog kojih vrlo često zaboravimo na vitku liniju. Kako to sebi ne biste dozvolili, na vreme pronađite lek koji će vam ubrzati metaoblizam, detoksirati organizam i samim tim, lišiti vas mogućnosti taloženja masnih naslaga i viška kilograma.

Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija sa limunom prava je bomba za zdravlje. No, u ovom preparatu ključan detalj za mršavljenje je jabukovo sirće, a za detoksikaciju cimet.

Sastojci:1 kašičica cimeta; 2 kašike jabukovog sirćeta; 1 kašika meda; 2 kašike limunovog soka; 1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorevanju masti, ubrzati vaš metabolizam, a njome se možete i efikasno boriti protiv dijabetesa i niskog krvnog pritiska.

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i dobro ih promešajte. Ako nemate blender, izmiksujte ih mikserom. Nakon što ste limun usitnili nožem (odstranite koru ako limun nije domaći). Preparat držite u frižideru i pijte ga svakog jutra po jednu kašiku na prazan želudac.

cimet-glavna
Naime, limunov sok ima alkalno dejstvo na telo, a posebno pomaže u regulaciji pH vrednosti i pomaže uravnoteženju nivoa šećera u krvi.

Jabukovo sirće obiluje dobrim bakterijama i enzimima. Njegova kiselina snižava krvni pritisak za šest odsto.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Vekovima se koristio za lečenje rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti, imunitet. Smanjuje bol u grlu, smiruje živce, jača imunitet i stimuliše varenje, što pomaže pri mršavljenju.

Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidanasa na svetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljim sredstvima.

Komentara
Očitavanje..