SMIRI STRASTI: Nabacuje mu se DRUGA žena? Evo kako bi trebalo da se ponašaš u tom trenutku!

Seti se – ipak je on tvoj, a ne njen.

Pretpostavljamo da se barem jednom dogodilo da se tvom momku nabacivala druga devojka (ili si barem ti mislila da se to događa) i nisi znala kako se da se ponašaš u ovoj situaciji, ali si ipak bila ljuta.

Pretpostavljamo kako se osećaš, ali pre nego što reaguješ u ovakvim situacijama, možda bi mogla prvo malo bolje da razmisliš. Evo nekoliko saveta.

 

Smorena devojka

Nemoj se uključivati

Iako ne možeš podneti situaciju da se neka devojka nabacuje tvom momku, nekad je bolje da se ne mešaš. Nemoj početi da pretiš, ni njemu ni njoj, jer time šalješ pogrešnu poruku. Govoriš mu kako mu ne veruješ, a samim tim može doći i do neželjene svađe u vašoj vezi. Takođe, udaljavaš se sve više od svog partnera, a to onda završava i poljuljanošću same veze.

 

Ne optužuj odmah partnera

Smiri se, diši i ne reaguj u afektu. Ne optužuj ga odmah. Pogotovo ne ako nemaš dokaza da se nešto dogodilo između njega i druge devojke. Dobro razmisli pre nego napraviš tako nešto. Možda će se on previše naljutiti na tvoje optužbe i nepoverenje, a to sigurno ne želiš.

Muškarac i žena flertuju

Proveri da li znaš sve

Prvo proveri činjenice koje znaš ili koje misliš da znaš. Proveri jesu li stvarno istinite, a tek onda reaguj. Obrati pažnju i na njegovo ponašanje i probaj iz njega izvući da li se radi o stvarnoj opasnosti za vašu vezu ili ti se možda sve učinilo.

Dogovorite se

Razgovarajte i vidite šta oboje mislite o celoj situaciji. Možda on misli kako je flert i nabacivanje sasvim normalan deo veze i da je to prihvatljivo ponašanje. Tek kad razjasnite ovaj deo, moći ćete normalno da funkcionišete.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije