ŠOKIRAĆETE SE: Muškarci naveli DETALJE po kojima razlikuju ŽENU koju VOLE od one SAMO ZA SEKS

Niste bile svesne ovih činjenica.

Žene celog života mozgaju tražeći odgovore da li ih njihovi partneri gledaju ozbiljno, ili samo kao vid zabave. Na to pitanje vrlo često nijedna devojka ne dobije konkretan odgovor izgovoren isključivo iz muških usta, već sama saznaje.

Mi smo pronašli nekoliko definicija muškaraca o „ženama za vezu“ i onima „samo za seks“, pa pogledajte po čemu se one razliku u muškoj glavi.

– Žena koja mi služi samo za seks, služiće samo za to. Nikad je neću pozvati na kafu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa u ništa drugo osim u moj krevet.

– Sa ženom s kojom imam samo seks bez osećaja uopšte me ne zanima što ona misli, niti me je briga hoćemo li se redovno viđati ili ne.

– Mnogo sam nežniji u krevetu sa ženom koju volim. Količina emocija prema njoj ne dozvoljava mi da se iživljavam, ona iz mene izvuče ono najbolje.

profimedia-0167677352
– Seks sa ženom koju ne volim zanimljiviji je, mnogo više eksperimentišem. Ukoliko mi se to svidi, počeću da razvijam taj odnos još dublje, ali to onda više neće biti žena samo za seks.

– Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. S onom sa kojom imam samo seks, ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajednično, a i ne zanima me da gradim odnos s njom na neki viši nivo, kad sam sasvim zadovoljan povremenim seksom.

– Zanimanje za ženu koju volim ne prestaje, dok s onom s kojom imam seks obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje noć ili dve.

– Ukoliko se seksam s jednom ženom duže vrijeme i ukoliko mi imponnuje što je kraj mene, tada znam da se tu ne radi samo o seksu.

SD

Komentara
Očitavanje..