SPAS OD MASTI I VIŠKA KILOGRAMA SMO PRONAŠLI U NJIMA: Ovo su najbolje dijete 2016. godine

Uputite se da znate kojim dijetama ćete skidati kilograme posle zimskog perioda.

Zimi, i da hoćemo, ne možemo da održavamo vitku liniju, jer previše je slava koje moramo ispoštovati, kao i teške hrane i kolača koje jednostavno moramo probati. I ne morate da se mučite, jer vam mi predočavamo najbolje dijete 2016. godine koje su „upalile“ kod svih koji su ih isprobali. A takođe, one su se pokazale i kao najdelotvornije sudeći i po pretragama na Guglu.

TAKOS DIJETA

Suština ove dijete je da bukvalno jedete samo vegeterijanske takose tri puta dnevno, svakog dana u periodu od mesec dana. Osmisilia je grupa „tako naučnika“ iz Teksasa, Ves Alison, Stefani Bogdanić, Moli R. Frisinger i Džesika Moris koji su i sami jeli takose 30 dana za doručak, ručak i večeru, a svoje iskustvo su objavili u knjizi „Takos detoksikacija“.

„Takos tri sata nakon buđenja, „takos doručak“, briše sve posledice toksičnih zadovoljstava prethodne noći, a začinjeni takos pre spavanja stimuliše noćnu maštu“, navodi se u knjizi i dodaje da „ako ništa drugi bićete sjajno raspoloženi“.. Opis ne obećava gubitak kilograma, ali ne obećavaju ni autori, međutim korisnici Gugla očigledno bili zainteresovani da vide o čemu se radi.

meso u tortilji

Foto: Profimedia

VOJNIČKA DIJETA

Ova dijeta podrazumeva tri dana restriktivne dijete zatim četiri dana odmora, svake nedelje. Ta tri dana, trebalo bi da se unosi svega 1.100 do 1.400 kalorija dnevno, što je skoro polovina preporučnog unosa na dnevnom nivou. Ostala četiri dana ne jede se baš sve što vam padne pod ruku, unos kalorija trebalo bi da bude manji nego obično, a obroci zdravi.

ATKINSON DIJETA

Omiljena dijeta slavnih isključuje unos ugljenih hidrata u organizam kako biste pomogli telu da se očisti od naslaga sala. Namenjena osobama koje bi trebalo da izgube veći broj kilograma. Sa potpunim isključenjem unošenja ugljenih hidrata, naslage sala počiju da se tope.

Tokom prvih šest dana dijete gubi se pet kilograma, svaki sledeći dan po još jedan. Za 24 dana možete izgubiti do 20 kg. Ali ako samo jedan dan samo jednom pojedete komadić hleba ili bilo kakvu sitnicu koja sadrži ugljene hidrate organizam će blokirati topljenje masnih naslaga.

Ipak, ova dijeta ima i svoju lošu stranu jer na duže staze može ošteteti bubrege, srce, jetru i druge organe.
Atkinsonovom dijetom liniju su doterale Keli Bruk i Kim Kardašijan.

obrok od ugljenih hidrata

Foto: Profimedia

HEJOVA DIJETA

Hejeva dijeta nosi ime po doktoru Vilijamu Hauardu Heju i zasnovana je na teoriji da proces varenja utiče na zdravlje. Hrana je podeljena na tri grupe: proteinska, skrobna i neutralna grupa. Za jedan obrok mogu da se kombinuju namirnice iz proteinske i neutralne ili skrobne i neutralne grupe. Razmak između obroka treba da bude 4 do 5 sati.

Komentara
Očitavanje..