SPAVAĆE SAMO SA VAMA: Ove trikove u seksu sigurno nikada niste probale, a muškarci LUDE kad ih radite

Probajte!
Vaše je samo da naučite ove četiri poze i nikada mu neće ni pasti na pamet da seks traži na drugom mestu. Postanite boginja seksa.

1. Jen – mo

Zapravo znači umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen – mo je tačka između mošnica i anusa, a vaš muškarac će osetiti potpuni vrhunac kada sa tri prsta pritisnete tu tačku. Ako je dodirnete pre njegovog svršavanja, doživeće orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

profimedia-0170599583
2. Masaža lingama

Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže celog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korena penisa i testisa.

3. Vatsu

Ovo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite, pritiskajući mu erotske akupresorne tačke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti.

To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas on uzme na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Kareza

Ova reč na italijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

SD

Komentara
Očitavanje..