SPAVAĆE SAMO SA VAMA: Ove trikove u seksu sigurno nikada niste probale, a muškarci LUDE kad ih radite

Probajte!
Vaše je samo da naučite ove četiri poze i nikada mu neće ni pasti na pamet da seks traži na drugom mestu. Postanite boginja seksa.

1. Jen – mo

Zapravo znači umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen – mo je tačka između mošnica i anusa, a vaš muškarac će osetiti potpuni vrhunac kada sa tri prsta pritisnete tu tačku. Ako je dodirnete pre njegovog svršavanja, doživeće orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

profimedia-0170599583
2. Masaža lingama

Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže celog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korena penisa i testisa.

3. Vatsu

Ovo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite, pritiskajući mu erotske akupresorne tačke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti.

To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas on uzme na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Kareza

Ova reč na italijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprečavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije