Srbin ŠAINOVIĆ DOKTOR I GT PRVAK ! Ko je zgodni DR?

SRBIN ŠAINOVIĆ, DOKTOR I GT PRVAK 

Predrag Šainović, ugledni automobilista, osvojio je šampionsku titulu Centralnoevropske zone u GT trkama izdrljivosti.

Trku je otpočeo u “mercedesu Amg GT4”, ekipe Lema rejsing i tom prilikom sve počastvovao prelepim peharom.

Iako sam znao da sam šampion još u avgustu na Slovakija ringu, ovo je poseban doživljaj jer je pehar sad u mojim rukama

Svečana ceremonija dodele priznanja u kategorijama ESET kupa i TCR Istočna Evropa održala se u Slovačkoj.

Predrag Šainovič

 

Veoma sam srećan što sam u debitantskoj sezoni sa GT autom uspeo da napravim ovakav rezultat, čemu se uopšte nisam nadao, jer sam mislio da će 2022. biti godina učenja i prilagođavanja autu koji nisam ranije vozio. To mi daje motivaciju da i dogodine budem među najboljim.

Urolog i hirurg, rođen u Beogradu, specijalizirao u Mariboru, a danas živi u Sloveniji.

Jedan je od najcenjenijih lekara iz svoje struke u ovom delu Evrope. Specijalizovao se i profesionalno ostvario u Kliničkom centru u Mariboru.
Najpriznatiji stručnjak u svojoj oblasti u ovom delu Evrope, svojom hrabrošću, svedoči tome da se za sve u životu nađe vremena, ukoliko ste posvećeni.

On je jednom prilikom izjavio da je sreća što kalendar izlazi početkom godine i tako unapred može da zna kog vikenda će biti odsutan.

Svakako se nadam da ćete me gledati na evropskim stazama i da ću na najbolji mogući način predstaviti svoju zemlju, jer se uvek trkam pod srpskom zastavom.

 

Detinjstvo pamtim po letnjim raspustima koje sam provodio kod babe i dede u Kraljevu i iščekivanju trka na Beranovcu. Umeo sam da provedem čitave dane uz stazu, fascinirao me je zvuk motora.

Ogromnu podršku ima od strane svoje porodice, ali i od svojih prijatelja, koji ga prate na trkama, ali i na svečanim manifestacijama.

Od nedavno je partner i saradnik, novog brenda J&D SPECIAL.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J&D Special (@jd_special.si)

Doktor Predrag Šainović, ponosno potpisuje proizvode istoimenog brenda, pored vlasnika i privrednika Dragana Mihelića i njegove partnerke Mine Pal, koji su ujedno i sponzori Šainovićevih trka.

Uspešni poslovni par, marljivo radi na svom novom brendu, a međusobnim gestovima i neospornim prijateljstvom, učvršćuju povezanost sa Srbijom i Slovenijom.

J&D SPECIAL proizvodi rezultat su dugogodišnje saradnje iskusnih stručnjaka iz oblasti farmacije, medicine, nutricionizma, kozmetologije i prehrambene industrije.

Proizvodi su kombinacija prirodnih sastojaka koji donose vrhunske rezultate.

 

Savremeni čovek zbog brzog načina života trebao bi više negovati unutrašnjost svog organizma.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije