Srbin ŠAINOVIĆ DOKTOR I GT PRVAK ! Ko je zgodni DR?

SRBIN ŠAINOVIĆ, DOKTOR I GT PRVAK 

Predrag Šainović, ugledni automobilista, osvojio je šampionsku titulu Centralnoevropske zone u GT trkama izdrljivosti.

Trku je otpočeo u “mercedesu Amg GT4”, ekipe Lema rejsing i tom prilikom sve počastvovao prelepim peharom.

Iako sam znao da sam šampion još u avgustu na Slovakija ringu, ovo je poseban doživljaj jer je pehar sad u mojim rukama

Svečana ceremonija dodele priznanja u kategorijama ESET kupa i TCR Istočna Evropa održala se u Slovačkoj.

Predrag Šainovič

 

Veoma sam srećan što sam u debitantskoj sezoni sa GT autom uspeo da napravim ovakav rezultat, čemu se uopšte nisam nadao, jer sam mislio da će 2022. biti godina učenja i prilagođavanja autu koji nisam ranije vozio. To mi daje motivaciju da i dogodine budem među najboljim.

Urolog i hirurg, rođen u Beogradu, specijalizirao u Mariboru, a danas živi u Sloveniji.

Jedan je od najcenjenijih lekara iz svoje struke u ovom delu Evrope. Specijalizovao se i profesionalno ostvario u Kliničkom centru u Mariboru.
Najpriznatiji stručnjak u svojoj oblasti u ovom delu Evrope, svojom hrabrošću, svedoči tome da se za sve u životu nađe vremena, ukoliko ste posvećeni.

On je jednom prilikom izjavio da je sreća što kalendar izlazi početkom godine i tako unapred može da zna kog vikenda će biti odsutan.

Svakako se nadam da ćete me gledati na evropskim stazama i da ću na najbolji mogući način predstaviti svoju zemlju, jer se uvek trkam pod srpskom zastavom.

 

Detinjstvo pamtim po letnjim raspustima koje sam provodio kod babe i dede u Kraljevu i iščekivanju trka na Beranovcu. Umeo sam da provedem čitave dane uz stazu, fascinirao me je zvuk motora.

Ogromnu podršku ima od strane svoje porodice, ali i od svojih prijatelja, koji ga prate na trkama, ali i na svečanim manifestacijama.

Od nedavno je partner i saradnik, novog brenda J&D SPECIAL.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J&D Special (@jd_special.si)

Doktor Predrag Šainović, ponosno potpisuje proizvode istoimenog brenda, pored vlasnika i privrednika Dragana Mihelića i njegove partnerke Mine Pal, koji su ujedno i sponzori Šainovićevih trka.

Uspešni poslovni par, marljivo radi na svom novom brendu, a međusobnim gestovima i neospornim prijateljstvom, učvršćuju povezanost sa Srbijom i Slovenijom.

J&D SPECIAL proizvodi rezultat su dugogodišnje saradnje iskusnih stručnjaka iz oblasti farmacije, medicine, nutricionizma, kozmetologije i prehrambene industrije.

Proizvodi su kombinacija prirodnih sastojaka koji donose vrhunske rezultate.

 

Savremeni čovek zbog brzog načina života trebao bi više negovati unutrašnjost svog organizma.

Komentara
Očitavanje..