Šta nas očekuje u periodu Vage: vreme je za novu ljubav i snažna prijateljstva!

Period Vage trajaće od 23. septembra do 23. oktobra 2015. godine. To je vreme kada počinje jesen i menja se naš život…

U ovom periodu se okrećemo drugima. Ljubav, zajedništvo i partnerstvo postaju nam važniji. Dolazi do promena, novih dešavanja i u odnosima sa drugima (posebno partnerskim, bračnim odnosima). Period Vage i prvi dan jeseni biće dobar – započinje sekstilom Sunca u Vagi, sa Saturnom u Strelcu. To je povoljno vreme da se uskladimo, radimo na stabilizaciji naših odnosa sa drugima. Da budemo iskreni, pravični i taktični i tako poboljšamo neku našu značajnu vezu ili partnerstvo.

Period Vage će nam ovog puta doneti veće promene, jer će u njemu biti pomračenje Meseca u Ovnu (28. septembra), Sunce u Vagi i Meseca u Ovnu jedan nasuprot drugom (pun Mesec) koji povećavaju napetost u odnosima, što će se osetiti i nekoliko dana pre pomračenja. Ovo vreme donosi mogućnost iznenadnih promena, konflikata, praćenih jakim strastima, povećanom razdražljivošću, kod nekih i depresijom, kod drugih osećajem nepravde, ali i borbenosti prema partneru. Ne reagujte nepromišljeno, naglo, brzopleto. Opuštajte se na neki način i radite na smirenosti.

Ako vam je stalo do veze i ne želite da je prekinete, ne dozvolite svađe na dan pomračenja. Nastojte da kontrolišite izlive ljutnje prisutne za vreme pomračenja Meseca u Ovnu. Tada, 28. septembra posebno nastojte da se mnogo više kontrolišite u noćnim satima pred ponoć (27. na 28. septembar) jer stvari mogu lako da se otmu kontroli. Idealno bi bilo da nastojite da pomirite različitosti kako u sebi, tako i u odnosima sa drugima, da bi umanjili napetost.

Da ne bi došlo do zdravstvenih problema, posebno glavobolja, psihičkih poteškoća, uroloških ili kožnih problema, pijte nešto manje tečnosti i jedite toplu i kabastu hranu, najbolje mahunarke. Manje voće i slatkiše. Na taj način ćete sprečiti nagomilavanje tečnosti u organizmu, koje mogu da dovedu do otoka i uspore rad pojedinih organa (posebno bubrega).

Inače, dobro je što pomračenje „pada“ oko ponoći, jer je to vreme odmora i spavanja. Istina, biće više unutrašnih nemira, napetosti, ali opet manje mogućnosti da se sukobite sa drugima, posebno ako se povučete, osamite te noći i radite na svom opuštanju. Tokom 28. septembra budite nešto manje aktivni; korisno je da ako vas nešto navodi na borbu ili takmičenje – to usmerite na borbu sa nečim negativnim u sebi, da pokušate da odbacite neku lošu naviku… A nakon pomračenja Meseca predstoje nam dani kada ima više izazova, neočekivanih događanja, iznenadnih preokreta.

U pitanju je 28. septembar između 15 i 18 sati kada će Mesec u Ovnu da bude u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Tada će biti više uzbuđenja, jakih strasti i mogućnosti za žestoke konflikte, posebno u partnerskim odnosima. Mars u Devici će biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu i zamerke, prebacivanje, kritike, mogu da podstaknu sukobe, koje pokreću i osećanje odbojnosti, antipatije, averzije do mržnje kod nekih. Takođe, čuvajte se i povreda, budite oprezni dok nešto radite, posebno ako vaš posao podrazumeva fizičku aktivnost. Vodite računa i o izgovorenim rečima, jer je Merkur retogradan. Nešto od ranije što niste rasporavili ili rešili može biti povod nesporazuma.

Nakon toga, trebalo bi da u periodu od sledećih nedelju dana dođe do smirenja strasti; posebno od 9. oktobra kada Merkur krene direktno ka mogućnosti poboljšanja komunikacije i do mogućnosti pomirenja, dogovora i pregovara. Posebno lakše će sve to ići nakon mladog Meseca (13. oktobra) koji donosi jedan novi period, kada možete intenzivnije da radite na vašim odnosima sa drugima.

izvor:lovesensa.rs

Komentara
Očitavanje..