SVAKO JUTRO U 6 POPIJTE ČAŠU VODE: Ceo svet poludeo za ovom metodom, evo zašto!

Ovo je zapravo poznata japanska terapija koja sprečava i pomaže u lečenju mnogih bolesti

Nema sumnje voda je jedno od najkorisnijih pićaza sveukupno zdravlje.Poznata je činjenica da je 2/3 ljudskog tela napravljeno od vode i da je ovaj hranljivi sastojak od vitalnog značaja za opstanak čoveka, i svakog živog organizma uopšte.

Ali, jednostavna navika koja uključuje vodu za piće može vam pomoći da poboljšate vaše zdravlje na mnogo nivoa. Sve što treba da učinite jeste da popijete čašu vode u trenutku kad se probudite.

Ako mislite da je to trivijalno i da ništa time nećete postići, niste u pravu. Ovo je zapravo poznata japanska terapija vodom i izuzetno je efikasna u prevenciji različitih bolesti i zdravstvenih stanja. Ujutro čim se probudite popijte 650 ml vode (to je oko manje 4 čaše).

Ne pijte vodu iz slavine, osim ako se ne pročišćava. Mnogo je bolja destilovana voda. Ako koristite destilovanu vodu, preporučuje se da dodate neke minerale poput sode bikarbone. Dodajte samo jednu kašiku na celu količinu vode, jer u suprotnom to može biti štetno. Posle 45 minuta nakon što ste popili vodu, započnite dnevnu rutinu i doručkujte. Nemojte jesti ništa tokom tih 45 minuta.

Pijte najmanje 1 čašu vode pre svakog obroka i ne pijte ništa drugo 2 sata nakon obroka. Na taj način ćete drastično poboljšati svoje zdravlje.

izvor .narodnamedicina
Komentara
Očitavanje..