Svakog jutra je pila SOK OD ŠARGAREPE! Pogledajte šta joj se desilo posle 8 meseci

A bila je pred smrt.

Kada se ljudi susretnu sa kancerom, u većini slučajeva se opredele za naučnu medicinu, odnosno hemoterapiju. Ima i onih koji su pristalice alternativne medicine, imajući veru da će od prirodnih lekova ozdraviti. Takav je primer En Kameron, autorke dečijih knjiga, koja se, nakon što je saznala da boluje od raka pluća, opredelila za sok od fargarepe.

 

šargarepe u korpi

Foto: Profimedia

Lekari su joj predvideli još dve do tri godine života, a njeno lečenje je počelo kada  je pronašla članak Ralfa Kola, koji je tvrdio da se rak leči sokom od 2.5 kilograma šargarepa, svakog dana. Odbila je hemoterapiju i nije pila nikakve lekove. Pila je samo taj sok. Nije se odrekla omiljenih namirnica, koliko god one bile nezdrave i masne.

Vremenom, tokom svakodnevne konzumacije soka, En se počela osećati mnogo bolje, da bi posle samo osam meseci od dijagnostifikovanja otišla na lekarski pregled na kojem nije pronađen nijedan deo raka.

En Kameron je primer izlečenja od kobne bolesti, od koje danas mnogi umiru, bez pomoći naučne medicine i hemije, koja nam ponekad više šteti nego koristi.

Komentara
Očitavanje..