SVE NA IZVOL’TE! Prva dama čije su POTPUNO GOLE fotke ŠOKIRALE javnost dobija film!

Pogledajte fotografije, a ostaje da se nadamo da će i lepa glumica dobiti ove scene za film.

Potpuno gole fotografije Džeki Kenedi Onazis su isplivale u javnost 1972. godine, kada su je uslikali dok se odmarala na grčkom ostrvu, Skorpiosu.

Ona je bila supruga Džona Kenedija, koji je bio 35. predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Bila je prva dama sve do 1963. godine, kada je izvršen atentat na Kenedija. Pet godina kasnije se preudala za grčkog brodovlasnika, Aristotela Onazisa, sa kojim je ostala do njegove smrti 1975. godine.

Za njega se, odnedavno, i tvrdi da je paparacima dojavio tačnu lokaciju njegove žene, koji su je fotografisali u trenutku kada je bila potpuno gola, a te slike su izazvale pravi medijski haos i pojavile se u svim magazinima i novinama širom sveta.

profimedia-0044675366

 

Džeki Kenedi Foto: Profimedia
Tokom njihove veze, Onazis je imao, ne tako tajnu, aferu sa operskom pevačicom, Marijom Kalas. ZBog toga se sumnja da je pronalazio raznorazne načine kako bi javno ponizio Džeki.

profimedia-0044675403

Džeki Kenedi Foto: Profimedia
Te 1972. godine su mu, navodno, dozlogrdile tužbe koje Džeki podnosila protiv medija, zbog ugrožavanja privatnosti, te je Aristotel paparacima dao tačnu lokaciju i vreme kada će „udovica“ biti na plaži.

profimedia-0044675356

Džeki Kenedi Foto: Profimedia
Džeki je, uprkos skandalima, bila smatrana ikonom modnog stila 60-ih godina 20. veka i na nju su se kasnije mnoge žene ugledale. Preminula je u Njujorku 19. maja 1994. godine.

Uticaj koji je ostavila, kako na javnost, tako i na medije je neosporan. Stoga joj se i odaje počast filmom „Džeki“, koji će svoju premijeru dobiti 2017. godine, a glavnu ulogu tumači Natali Portman.

SD

Komentara
Očitavanje..