SVET UŽASNUT: Anđelina nikada nije izgledala GORE, spala je na SAMO 35 kilograma!

Naglo je izgubila kilograme i prete joj bolesti opasne po život…

Kako svetski mediji pišu Anđelina Džoli je definitivno na ivici anoreksije, i njeno zdravtsveno stanje je veoma zabrinjavajuće. Glumica je trenutno spala na samo 35 kilograma.

profimedia-0271553103
Tabloidni list “National Enquirer” objavio je sliku premršave Anđeline uz objašnjenje da odbija da jede i da joj čak preti rak.

– Bred i njihovo šestoro dece su veoma zabrinuti za njeno zravlje. Anđelina odbija da jede, ima samo 35 kila. Izgleda neuhranjeno i iscrpljeno, bleda je – rekao je izvor.

Svoj stručni sud dao je i lekar Stjuart Fišer koji smatra da Anđelina ne boluje od anoreksije već od kaheksije.

– Kaheksija uključuje gubitak težine, atrofiju mišića, umor, malaksalost i gubitak apetita što dramatično povećava šanse za smrt – objasnio je on.


Ipak, njena porodica se ubrzo oglasila nakon što su ove fotografije objavljene navodeći da je sa glumicom sve u redu, uprkos očiglednom gubitku kilograma, i da je cela priča preuveličana od strane medija.


S druge strane, izvor blizak glumici navodi da je Anđeliana u očajnom stanju zbog toga što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta, i da je užasava i sama pomisao da bi sa njim mogla da deli starateljstvo nad decom.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije