SVET UŽASNUT: Anđelina nikada nije izgledala GORE, spala je na SAMO 35 kilograma!

Naglo je izgubila kilograme i prete joj bolesti opasne po život…

Kako svetski mediji pišu Anđelina Džoli je definitivno na ivici anoreksije, i njeno zdravtsveno stanje je veoma zabrinjavajuće. Glumica je trenutno spala na samo 35 kilograma.

profimedia-0271553103
Tabloidni list „National Enquirer“ objavio je sliku premršave Anđeline uz objašnjenje da odbija da jede i da joj čak preti rak.

– Bred i njihovo šestoro dece su veoma zabrinuti za njeno zravlje. Anđelina odbija da jede, ima samo 35 kila. Izgleda neuhranjeno i iscrpljeno, bleda je – rekao je izvor.

Svoj stručni sud dao je i lekar Stjuart Fišer koji smatra da Anđelina ne boluje od anoreksije već od kaheksije.

– Kaheksija uključuje gubitak težine, atrofiju mišića, umor, malaksalost i gubitak apetita što dramatično povećava šanse za smrt – objasnio je on.


Ipak, njena porodica se ubrzo oglasila nakon što su ove fotografije objavljene navodeći da je sa glumicom sve u redu, uprkos očiglednom gubitku kilograma, i da je cela priča preuveličana od strane medija.


S druge strane, izvor blizak glumici navodi da je Anđeliana u očajnom stanju zbog toga što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta, i da je užasava i sama pomisao da bi sa njim mogla da deli starateljstvo nad decom.

Komentara
Očitavanje..