To kako zakopčavate brushalter otkriva crte vaše ličnosti

Govor tela i način na koji radimo stvari govori o tome kakvi smo. Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznaćete ih ako posmatrate kako oblače grudnjak svakog jutra.

Stručnjaci za govor tela kažu da stvari koje imamo, odeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi, prenosi “Dejli mejl” (Daily Mail).

“Svaka osoba ima tendenciju da radi stvari na jedinstven način, čak i male svakodnevne zadatke. Sve što čine, i način na koji to čine, formira utisak o ljudima. Nema razloga da donji veš ne bude deo toga”, kaže Pati Vud, stručnjak za ljudsko ponašanje.

Ovo su četiri tipična načina stavljanja grudnjaka.

Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima

To pokazuje da je žena dobra potpora u životu, sklona je poštovanju tradicije i verna je. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvek spremna za pomoć.

Kopčanje brushaltera napred, pa okretanje

Ona je uticajna i često dobra motivacija za druge. Vrlo je harizmatična i voli da uči nove stvari, ali ima i sklonost da joj brzo sve dosadi. Kad je izbor grudnjaka u pitanju, najradije bira svetle boje.

Nošenje grudnjaka s kopčom napred

Ona ne gubi vreme. Ceni sažetost i stvari visokog kvaliteta koje će dugo trajati. Vole da kupuju markiranu robu.

Kopčanje u rukama pa navlačenje preko glave

Ona je opsednuta pravilima i redom. Po prirodi je sklona analiziranju.

Foto :Thinkstockphotos
Izvor/Autor b92
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije