TREND: Odevni komadi kojima ćete se vraćati baš svake zime

Trendovi se menjaju brizinom svetlosti, međutim postoji nekoliko “evergrin” komada bez kojih jesenja sezona ne prolazi već godinama unazad.

 

Kamel kaputi

 

Foto: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nijedan kaput nije toliko elegantan i trendi poput kaputa ove boje. U zavisnosti od toga kako ga stilizujete, kamel kaput može biti prvi izbor za poslovni ručak, ali i za dane kada samo želite da vam bude toplo.

Duboke čizme

 

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svake godine se ova obuća može videti u izlozima. Ove sezone, čizme do kolena su popularnije nego ikad! Čak i ukoliko se odlučite za najjednostavniji model, ovo je komad koji čini da svaka odevna kombinacije izgleda bolje i doteranije.

Crna rolka

 

Foto: CMaidana / Backgrid USA / Profimedia

Sve modne ikone govore o važnosti “basic” komada u garderoberu. Uložite u osnovne komade i lako ćete oko njih sagraditi čitav autfit. Crna rolka, bez preterivanja, ide uz sve! Da li je nosite sa farmerkama, zvoncarama, trenerima, suknjom, otvorenom haljinom ili donjim delom pidžame, nije ni važno, jer će se prilagoditi u svakom slučaju. Osim što izgleda dobro, ovo je pravi zimski komad, koji ćete želeti na sebi, kada temperatura padne ispod nule.

Perjana jakna

 

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Za sve dame koje se bolje osećaju u sportskoj garderobi, perjana jakna je uvek “must”. Već nekoliko sezona je ovaj komad u modi, a kroj “puffer” jake zavolele su i devojke koje vole nešto elegantniji izgled.

Kožna suknja

 

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kožna suknja je komad koji možete nositi preko cele godine, ali svoj pun potencijal dostiže tek kada temperature padnu. Deblja tkanina će vas zagrejati kada ste napolju, ali će istovremeno izgledati dovoljno elegantno za večernji izlazak.

Vuneni aksesoari

 

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U poslednjih nekoliko godina, vuna je postala izrazito popularan materijal! Vunene kapice i šalovi su nezaobilazni aksesoari zimi. Danas možete pronaći toliko različitih modela, te ih je veoma lako ukombinovati sa ostatkom autfita.

Pantalone širokih nogavica

 

Foto: 247PAPS.TV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je takođe komad koji možete nositi preko cele godine, međutim, idealan u zimskom periodu. Prvenstveno jer ispod širokih farmerki možete obući dodatan sloj koji će vas grejati dok ste napolju, na minusu, a onda i zato što široke nogavice dozvoljavaju i džombaste zimske cipele.

Crne hulahopke

 

Foto: Miyamoto / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nezamenljiv saveznih svih haljiina i suknji u zimskom periodu. Crne hulapopke će autfit učiniti elegantnijim i primerenijim za te vremenske prilike, a istovremeno će vas grejati.

Vuneni kardigani sa vezom

 

Foto: Christopher Peterson / Buzzfoto / Profimedia

Dobar zimski autfit postaje još bolji uz džemper ili kadigan koji jednostavno izgleda toplo i mekano. Sve su popularniji i vezovi na ovim komadima, a ove godine u radnjama viđamo i krop top varijante, koje su, iako nimalo praktične, veoma trendi.

 

Foto Profimedia
Izvor/Autor Zadovoljna
Komentara
Očitavanje..