Trik za bolji seks

MNOGI parovi ne pričaju o seksu, čak i kad su godinama zajedno. To nije dobro, ali je razumljivo, jer ova vrsta razgovora zahteva da izložimo najranjiviji deo sebe, od čega mnogi radije beže. Rezultat je rutina, a zatim i gubitak želje za seksom.

Moguće je, ipak, izbeći ovaj scenario, a ne reći direktno šta želite u krevetu. Dr Kristen Mark sa Univerziteta u Kentakiju predlaže stidljivim pripadnicima jačeg pola da slažu svoje lepše polovine i svoje želje smeste u san. Pa tako, ako priželjkujete da probate određenu pozu ili ispunite neku svoju seksualnu fantaziju, a niste sigurni kako bi partnerka reagovala kad biste joj to i predložili, samo kažite da ste imali neverovatan san. U pitanju je bela laž koja može doneti mnogo koristi, tvrdi Mark. Ako se partnerka zgrozi, možete se nasmejati i reći da su vas snovi uvek fascinirali svojom nepovezanošću. Ali, ako osetite da je zainteresovana, otvarate prostor za razgovor, a na kraju i odluku da isprobate san na javi. Time ćete i nju ohrabriti da otvorenije izrazi svoje želje.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije