UNINA ISPOVEST (2): Imala sam sjajan seks na moru – a sve je počelo na plaži!

Bilo je to jedno od najlepših letovanja.

Kada sam prvi put slučajno videla penis tog momka na plaži, nisam mogla ni da pretpostavim da ćemo imati seks, mada mi se stvarno dopadao. Nekako je delovalo neverovatno. Međutim, pošto smo posle očijukali i u hotelskom restoranu, i pošto mi je pokazao i penis preko terase, izašli smo u provod, a ja i drugarica srele smo hotelske komšije u kafiću.

Moj smeđi se nasmejao kada smo ušle – primetila sam ga tek kada smo sele za sto: bili su sa još nekoliko drugova u separeu u uglu. Vrlo brzo je ustao i prišao mi, dok mi je drugarica bila u toaletu.

– Ćao, kako si? – rekao je. – Primetio sam da ti se dopao moj vršnjak, na plaži.

Neviđeno sam se zbunila, i nisam znala šta da mu odgovrim. Iznervirao me je zbog toga, ali mi je takođe postao i neverovatno privlačan. – Izvini dečko, znači – počela sam zbunjeno, ali me je on preduhitrio pre nego što sam ga oterala:

fani-negusa-foto-profimedia
– Ma, šalim, se, bre, sve je to bilo slučajno – nego, mi se tu malo družimo, pa smo mislili da biste mogle da nam se pridružite, da pojedemo po sladoled zajedno – rekao je uz širok kez.

Upoznali smo se, a naredne večeri, posle diskoteke, odveo me je u njihovu sobu. Bio je vrlo duhovit i smeo, i odlično sam se provodila s njim i samo čekala da me pozove da se negde osamimo. Počeo je da me skida već sa vrata, i dok smo polako išli prema krevetu, skidali smo se međusobno, u hodu.

Ne mogu da opišem koliko mi je lepo bilo kada je ušao u mene – kao da sam na nebu. Prvi put je trajalo neverovatno kratko, i doživeli smo orgazam gotovo istovremeno. Onda smo sve ponovili još dva puta, sporije. Dopustila sam mu da detaljno istražuje moje telo, a i ja sam uživala u njegovom. Bilo je to jedno od najboljih letovanja.

SD

Komentara
Očitavanje..