UZ NJEGA ĆE SVAKA ŽENA DOŽIVETI ORGAZAM, ILI VIŠE NJIH: Muškarac u OVOM znaku je BOG seksa

Iskusne žene su rekle…

Ako želite maksimalno uživanje u seksu pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan!
Iskusne dame kažu da je Ovan u krevetu poput grmljavine – energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez reči. Dakle, strast je zagarantovana, a verovatno i po nekoliko orgazama.

Ipak, ni Ovan nije bez mane. Prvo, poznato je da osobe rođene u ovom znaku vole da dominiraju. Ako ste od onih žena koja se prepusti partneru i pusti da veći deo posla on odradi, onda vam ovo neće smetati. Ali ako ste od onih koje vole da uzmu stvar u svoje ruke, moglo bi biti problema.

Druga stvar koju su žene zamerile Ovnovima jeste njihova brzina. Baš kao i grmljavina, i oni brzo zagasnu, tj. požure da seks privedu kraju. U tome se neće mnogo obazirati na partnerku i njene potrebe, jer je Ovnovima sopstveno uživanje ipak najvažnije.

vodjenje-ljubavi
Ako ste voljne da zanemarite ove “nedostatke” ili ako uspete da ukrotite divlju narav muškarca Ovna, spremite se za nezaboravan vatromet u krevetu!

Komentara
Očitavanje..