UZ OVE EROGENE ZONE SVR*IĆETE ODMAH: Sa ovom tehnikom, seks više neće biti isti

Probajte odmah večeras.

Seks bez završetka nije seks, a mnoge žene imaju problema sa završnicom, jer svega 29 odsto žena mogu lako doživeti orgazam. Ostatak se mora pomučiti i češće doživljavaju orgazam samozadovoljavanjem.

Postoje senzualni delovi tela koji blagim dodirom mogu probuditi ogromnu želju i strast i brže dovesti do orgazma. To su pet erogenih zona koje vam mogu promeniti percepciju i osećaj o seksu.

Kosa

Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje sa ljubljenjem i maženjem postaje jako senzualno. Ovakav potez će vas naprosto uvući u krevet.

TRAJAĆE CELU NOĆ: Ovo su proverene fore za DUŽI SEKS – isprobajte ih već VEČERAS!

Čelo

Glava je prekrivena nervnim završecima koji pojačavaju prijatnost i najnježnijeg dodira. Lagani poljupci u čelo aktiviraće hormone poput dopamina i serotonina koji podstiču opuštanje i dobro raspoloženje.

par_0
Leđa

Svi vole dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Kod mnogih osoba ona su najosetljiviji deo tela. Slobodno ih malo gricnite, zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

Ključna kost

Nalazi se u blizini vrata, verovatno najpoznatije erogene zone, jako je osetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njeno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

Dlanovi

Većina ljudi ima dlanove osetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dole preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto uradi vama i uživajte u neverovatnom osećaju koji će vas prožeti.

SD

Komentara
Očitavanje..