OVAN

Posao: Partnerstva su nešto na šta ćete na neki način morati da se oslonite danas. Pazite se nedefinisanih odnosa pošto postoji mogućnost da vas pogrešno shvate. Dozvolite nekom drugom da vodi – vi ste trenutno odlični u ulozi kontrolora.

Ljubav: Danas ćete vi biti birani od strane potencijalnih partnera. To nije uloga koju vi rado prihvatate ali zainteresovaće vas priča osobe koja vam prilazi. Ne savetuje vam se da obnavljate kontakte iz prošlosti. One koji su u vezi osećaju da ih voljena osoba zapostavlja.

Zdravlje: Smanjite stres.

BIK

Posao: Neke stvari počinju da izlaze na površinu. U dobrom ste danu kako završnice tako i novog početka. Sve ono što možete da uradite sami – odlično je. Izbegavajte bilo koju vrstu udruživanja jer ćete vi tu vući veći deo posla.

Ljubav: Slobodne će privlačiti pažnju suprotnog pola ali nećete nikome dozvoliti da vam se potpuno približi. Jedno nedavno razočarenje vas je nateralo da budete oprezniji. Ipak neko koga budete upoznali danas se može pokazati kao dobitna kombinacija. Zauzete će pomoći partneru da reši jednu bitnu dilemu.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Posao: Nemojte ništa da potpisujete ako to nije nešto što ste isplanirali u prethodnoj nedelji. Radite svoj posao ali vam verovatno saradnici ne daju mira. Završavaćete poslove u predviđenom roku i bićete efikasni.

Ljubav: Interesantni emotivni susreti su vezani za vaše radno mesto ili kraća putovanja. Vrlo je moguće da će vas privući jedan Srelac ili Vodolija. One koje su u vezi ili braku očekuje harmoničan dan. Možete da pomognete partneru da razreši neku dilemu vezanu za matičnu porodicu.

Zdravlje: Pazite se povreda.

RAK

Posao: Imate osećaj kao da vam ništa ne ide od ruke. Nesklad između okolnosti i očekivanja je naglašen. Neke sitnice koje su vas brinule se razrešavaju ali će izostati realizacija nekih većih ciljeva. To ne znači da se neće realizovati. Samo strpljivo.

Ljubav: Na emotivnom planu niste sigurni šta biste. Mnoge će privući osobe koje su već u vašem okruženju. Zauzete trebaju da razgovaraju o nekim zajedničkim planovima za budućnost. Nemojte da izgovarate prvu stvar koja vam padne na pamet u trenucima intime.

Zdravlje: Prolazne glavobolje.

LAV

Posao: Mnogo planova i priče vam sledi tokom dana ali trebate još malo da sačekate na realizaciju zamišljenih ciljeva. Brzopletost može da vas košta. Vreme je da rešite i jedan zastoj u komunikaciji sa saradnikom jer vas nepotrebno opterećuje osećaj krivice.

Ljubav: Moguće su vam nesuglasice sa partnerom. Verovatno ste vi u pravu ali sagledajte ono što voljena osoba želi da vam kaže da biste konačno rešili nešto što ga opterećuje već izvesno vreme. Slobodne će uživati u flertu. Teško da ćete se odlučiti za ulazak u vezu. Uživate u svojoj slobodi.

Zdravlje: Smanjite stres.

DEVICA

Posao: Naglašeni su vam dobri završeci i materijalizacija onoga na čemu ste radili. Dozvolite sebi da uživate u postignutom uspehu – nemojte odmah da jurite dalje. Budite rezervisani prema nekim novim poslovnim predlozima. Setite se nekih svojih ambicija.

Ljubav: Emotivni deo je vezan za osobe iz drugog mesta ili pak nekoga ko živi vrlo blizu vas. Međutim imaćete osećaj da vam nešto fail ili da nije pravi trenutak da pokrenete emotivnu priču – upravu ste. Budete strpljivi, što je inače vaša osobina. Zauzete će imati dosta lepih zajedničkih trenutaka.

Zdravlje: Moguć vam je problem sa varenjem.

VAGA

Posao: Očekivani novac može da kasni ali ćete imati dobrih mogućnosti da proširite neke već postojeće poslove. Traženi ste i vi žete birati sa kim i na koji način ćete saradjivati. Maksimalno iskoristite tu prednost u ovom periodu, bez obzira na neko trenutno kašnjenje ekonomskog momenta.

Ljubav: Na emotivnom planu možete da upoznate nekoga na javnom mestu. Jedini problem može da bude visina potencijalnog partnera. Zauzete će fascinirati voljenu osobu nekim znakom pažnje. U svakom slučaju ćete osvežiti odnos i zajedno maštati.

Zdravlje: Dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Polako se stvari pomeraju na bolje. Bez obzira na to što vi imate osećaj da se ništa neće promeniti i možda postajete ravnodušni – mnoge Ribe će ipak napraviti ozbiljnu promenu na poslovnom planu danas. Rešite nešto što odlažete (ili vi ili neko od saradnika), da biste mogli dalje da planirate.

Ljubav: Možete da privučete nekoga nad kim ćete na neki način biti nadmoćniji. Niste znak koji ide na sigurno pa ćete verovatno dati šansu tom nekom ko se pojavio da vas impresionira. Zauzete žele više vremena provedenog sa partnerom.

Zdravlje: Skloni ste upalama.

STRELAC

Posao: Danas polako ali sigurno ostvarujete svoje ciljeve. Ako imate problem da projekat pokrenete, tražite savet ili pomoć nekoga ko je na položaju. Brinu vas finansije. Vratiće vam se neki dug ali vas isto tako očekuje i izdatak. U najavi su vam neki veći poslovni preokreti – savet je da budete strpljivi.

Ljubav: Niste skloni da pravite neke velike kompromise. Vaša isključiva priroda vas može dovesti u sukob sa partnerom ili će vam se planovi razilaziti danas. Slobodne mogu da upoznaju nekoga ko vam je sušra suprotnost po temperamentu. Prijaće vam trenutna promena.

Zdravlje: Vratni deo lićme vam je slaba tačka.

JARAC

Posao: Niste nezadovoljne a opet ste daleko od zadovoljnog. Smišljaćete mogućnosti da se pomerite sa trenutnih poslovnih pozicija. To bi moglo da vas odvuče daleko, neke čak i u razmišljanja o inostranstvu. Ipak odložite konkretne promene za izvestan period i slobodno maštajte.

Ljubav: Polako poštajete opuštenije u odnosu sa voljenom osobom. Niste sigurne šta želite ali znate šta ne želite. Sobodne pripadnice znaka žele nekoga interesantnog pored sebe. A upravo susret sa jednom nesvakidašnjom osobom tokom popodneva će vas oraspoložiti. Pokrenite se i ne sedite skrštenih ruku.

Zdravlje: Moguća vam je prehlada.

VODOLIJA

Posao: Očekuje vas nalet optimizma. I to sasvim opravdanog optimizma pošto će se napokon realizovati neki zaostali ili odloženi poslovi. Nešto ćete korigovati i dolazi do željene promene. Ipak ne trebate odmah da pravite dalje planove. Opustite se i odmorite.

Ljubav: Slobodne pripadnice znaka mogu da upoznaju nekoga na putu ili na povratku kući. Osoba koju upoznajete će biti na neki način reprezentativna a možda i dosta starija od vas. Zauzete će prevazići problem u komunikaciji.

Zdravlje: Dobro.

RIBE

Posao: Polako počinje da se raspliće neka situacija na poslu o kojoj brinete zadnjih par dana. Nemate razloga da strahujete jer vas već od jutra očekuju neke lepe vesti. Oštirji ste u komunikaciji sa saradnicima a za to nema razloga.

Ljubav: Danas može da vas razočara partner ili neko ko vam je simpatičan. Trudite se da budete objektivni u situacijama koje se dešavaju, naročito u večernjim satima. Nemojte da verujete svemu što čujete. Slobodne mogu da upoznaju preko posla nekoga ko će vam biti interesantan.

Zdravlje: Prolazni problemi sa probavom.

Vladimir Vlajić