Vatrena obloga od đumbira: Topi salo na stomaku preko noći! (RECEPT)

Uz redovnu dijetu, i vežbanje rezultat je još bolji, ali i ovako ćete se oduševiti kako ova obloga deluje

Ako želite da vaše telo bude zategnuto? Isprobajte oblog od đumbira! Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i oblog ​​za telo od đumbira. Saznajte kako da ga napravite i na koji način ga možete koristiti.

Šta je potrebno:

Kašika đumbira u prahu (ili sveže narendanog), par kašika losiona za telo, plastična folija, peškir, elastični zavoj.

SAZNAJTE –Skida kilograme, izbacuje toksine: Napitak od paradajza i limuna! (RECEPT)

Princip rada:

Peškir umočite u što topliju vodu te umotajte deo tela na koji želite staviti oblog od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na telu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmešajte đumbir i losion za telo te na željeno mesto namažite deblji sloj ove mešavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj.

Nemojte previše stezati. Poenta je da se osećate udobno.

Ostavite da deluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i celu noć. U početku možete osetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska ​​deluje.

Ova maska ​​je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u telu.

SAZNAJTE-slika 1Proverena dijeta fatalne lepotice: Smršajte 3 kilograma za tri dana!

Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vežbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete delovanje ove maske te izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće o vašem metabolizmu, nivou aktivnosti i ishrani.

SAZNAJTE dijetaOva dijeta je laka, jednostavna i skida salo brzinom svetlosti

izvor.dnevno.rs
Komentara
Očitavanje..