Večeras mu priredite NAJLUĐI SEKS uz ovih pet nevaljalih trikova

Kod seksa je najbitnije da znate šta vašeg partnera najlakše dovodi do vrhunca, a na vašu sreću, postoje univerzalni saveti koji “pale“ gotovo svaki put. Doktorka Bea Džafri otkrila nam je šest trikova za najluđi seks ikada!

1. RECITE MU ŠTA VAS LOŽI

81556_profimedia0077874141_630x0

Istraživanja su pokazala da je dobra komunikacija ključna za dobar seks, i ne, ne mislimo na “prljave razgovore“. Ako je vašem partneru jasno šta volite u seksu i ako vi znate šta njega dovodi do ludila, višestruki orgazmi su zagarantovani.

2. HVALITE GA

Anketa objavljena u “Journal of Sex Research“ koja je uključila 39.000 parova, otkrila je da je seksualno zadovoljstvo veće kod onih parova koji hvale jedno drugo tokom seksa i otvoreno govore o neprijatnim trenucima i šale se na račun toga.

3. SPONTANOST

68000_sex-shutterstock-198548336_630x0

Čak i odličan seks može da postane monoton ako vremenom zapadnete u rutinu. Da biste malo razbuktali stvari, predložite partneru nešto novo i bezobrazno: pozu koju nikada niste probali ili bilo šta slično i bacite se na posao! Muškarci vole kada su žene spontane i samouverene u krevetu.

4. NE ZABORAVITE NA PREDIGRU

Raspoloženje koje vas uvodi u seks je od ključne važnosti, pogotovo za žene i zato predigra treba da počne mnogo pre samog seksualnog čina. Budite pažljivi prema partneru, mali gestovi i lepi komentari su veoma značajni kako biste napravili pravo raspoloženje za seks. Seksi SMS ili mejl je takođe dobra ideja.

5. JUTARNJI SEKS JE NAJBOLJI LEK

116617_seks-profimedia0012591636_630x0

Najveći razlog neslaganja seksualne želje između partnera je taj što muškarci i žene na različite načine izlaze na kraj sa stresom tokom radne nedelje. Muškarci vide seks kao ventil za stres dok žene čekaju da se opuste pa tek onda žele seks. Kao rezultat toga, žene idu na spavanje iscrpljene i sa mislima o danu koji im predstoji.

Rešenje? Najbolji lek za to je jutarnji seks. Navijte alarm 30 minuta ranije nego inače i bacite se na posao jer nivo testosterona kod muškaraca je najviši ujutru. Ima li boljeg načina za razbuđivanje?

(marieclaire.com)Žena

Komentara
Očitavanje..