Veliki letnji horoskop: Šta vas čeka do septembra

Svi od leta očekuju mnogo – nova druženja, ljubavi, putovanja… Šta možete vi da očekujete do septembra?

OVAN
Letnji meseci su vam potpuno naklonjeni. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vreme za odmor biće početkom avgusta, kada ćete puni elana želeti da se nedelju ili dve potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima!

BIK
Leto je vreme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promenu? Sada je došlo vreme da napravite veliki korak koji će i te kako uticati na vašu budućnost! Jedna Vodolija već duže vreme želi vašu naklonost, možda će avgust biti vreme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu!

BLIZANCI
Iako je leto generalno vaš period, ništa bitno nećete završiti kada je posao u pitanju. Tačnije, vama će leto služiti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni, kada vas očekuju važne odluke i projekti! Kada je ljubav u pitanju, avgust vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnike. Idealan spoj za vas je Lav, a tokom avgusta možete imati divne zajedničke trenutke!

RAK
Leto pred vama je idealan period da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite, ako već niste, da polako sređujete svoj život. Negativnim ljudima konačno zatvorite vrata i pružite priliku osobi koja već duže pokazuje svoju naklonost, naročito ako je u pitanju neki Blizanac ili Škorpija. U avgustu ne propustite poslovnu priliku koja će vam možda otvoriti i vrata za inostranstvo.

LAV
Lavovi, letnji meseci su stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog leta podelite to mesto u sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće, pokušajte da odolite iskušenjima i budite verni vašem partneru. Ako ste pak slobodni, imaćete toliko prilika da će biti teško da odlučite. Polovina avgusta će biti idelana za odmor, kada ćete negde na pučini sumirati utiske proteklih meseci.

DEVICA
Vreme je da prikočite i opustite se jer ne morate uvek biti savršeni i upućeni u sve. Jul i avgust će vam biti mnogo naklonjeniji pa sve važne odluke sačuvajte za taj period. Jedna Vaga vam ne da mira, a vi ćete biti u iskušenju posle 20. jula da se zapitate da li je ona tu sa razlogom!

VAGA
Ovo leto je pravi trenutak da se pozabavite svojim ljubavnim životom. Ako ste već duže vreme bili bez partnera, opustite se i pružite priliku osobi koja vam je u više navrata pokazala svoja iskrena osećanja. Tokom jula moguće su svađe sa partnerom ili poziv iz prošlosti koji će uneti nemire u vašu, do tada, mirnu vezu.

18103_par-foto-01-Public-Shutterstock_630x0

ŠKORPIJA
Vreme je da naučite ponešto od Blizanaca i njihove energije, naročito tokom ovog leta. Nemojte se zatvarati u sebe, družite se i razmislite da li konačno da kažete “da” osobi koja vam već duže vreme pokazuje svoja iskrena osećanja. Jul je pravi mesec da stavite tačku na neke bivše ljubavi, ali i na posao koji više ne zadovoljava vaše potrebe! Ne plašite se da ovog leta napravite radikalne promene u svom životu jer imate potpunu podršku zvezda!

STRELAC
Vi jedva čekate leto kako bi vaša divlja priroda izašla na videlo! Iako je početak ovog godišnjeg doba delovao mirno i dosadno, već u prvoj polovini jula se menja situacija i nećete moći da izaberete najbolju ponudu, kako poslovnu, tako i ljubavnu. Osoba u znaku Bika vam otvoreno pokazuje svoje namere, a ukoliko budete u kontaktu do kraja jula, možda se vaš odnos razvije u nešto više. Sačekajte kraj avgusta i izaberite destinaciju za odmor, jer vama odmaranje zapravo i ne treba!

JARAC
Nećete moći da obuzdate svoje ljubavne želje i bićete u dilemi koga da izaberete! Vodite računa da nekome ne povredite osećanja! Jul je rezervisan za odmor i donošenje važnih planova za budućnost! Ukoliko već duže vreme planirate odlazak u inostranstvo, ne čekajte jesen, već od avgusta krenite u akciju!

VODOLIJA
Zauzeti će ovog jula uživati u naklonosti voljene osobe i definitivno će razmišljati ili o zajedničkom životu ili o proširenju porodice. Ne dozvolite da vam planove i idilu naruši neko iz prošlosti s kim još uvek niste sve završili! Idealan period za odmaranje je početak septembra, kada završite sve poslovne obaveze koje će ovog leta i te kako imati.

RIBE
Sada je i vreme da isplanirate neku vrstu bega, zato do tada pregledajte sve destinacije i rezervišite vaše parče odmora. Ne mora da bude daleko ili ekstravagantno, samo da vam prija. Moguć je fatalan susret, baš tokom odmora, sa jednim vatrenim znakom!

 

Žena

Komentara
Očitavanje..