VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Neke čeka VEOMA TURBULENTAN period, a nekog VELIKA STRAST

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST: Neke čeka VEOMA TURBULENTAN period, a nekog VELIKA STRAST

Ovan
Kada je ljubav u pitanju, Ovnovi će biti sasvim zbunjeni i konfuzni. Pomešana osećanja u vama napraviće da se osećate nesigurno, pa ćete od ljudi iz svoje okoline potražiti savet, ali je najpotrebnije da krenete za svojom intuicijom. Velika očekivanja u ljubavi biće jedan od razloga zbog kojih ćete se osećati totalno zbunjeno. Nećete očekivati mnogo samo od sebe, već i od partnera sa kojima budete ulazili u kraće veze, pa je potrebno da se čuvate razočaranja. Nemojte se baviti nebitnim stvarima kada je vaša veza u pitanju, jer ćete tako samo pokvariti odnos sa partnerom, već realno sagledajte situaciju u svakom momentu. Bilo kako bilo, imaćete jedan buran i malo lošiji period kada su veze u pitanju. Znajte da ovo nije dobar period za započinjanje romansi ukoliko ste slobodni pripadnik ovog horoskopskog znaka.

Bik

Bikovi će u narednom periodu i avgustu biti veoma povučeni kada je ljubav u pitanju. I sami ćete biti svesni svoje nemogućnosti da se otvorite emotivno prema nekome, što će vas svakako odvlačiti od stvaranja novih poznanstava i mogućih veza. Potrebni su vam mir i tišina, a izgleda da će vam period samoće i odgovarati, kako biste raščistili sa sobom i psihički i emotivno. Sve ovo će uticati da ni na polju komunikacije ne funkcionišete najbolje. Poslovne okolnosti će dosta uticati na vaše emotivne planove, pa ukoliko nešto krene na loše, toliko ćete i vi biti zatvoreniji za ostvarivanje nečega novog ili ćete sav stres ispoljavati prema svom partneru, što će i vašu vezu dovesti u manje probleme. Potrebno je da postavite prioritete, te prema tome odlučite šta je za vas najbolje.

Blizanci

Blizance očekuje jedan sasvim lep period. Ukoliko ste slobodni, veoma je moguće da ćete na nekom putovanju, nekoj svečanoj prilici ili negde gde niste tako često upoznati interesantnu osobu koja će vas sasvim osvojiti.

Najverovatnije će biti nešto stariji od vas, ali to ne znači da ćete imati problema, već da veoma lako možete započeti jednu ozbiljnu i kvalitetnu vezu. Ovo je posebno plodan period za one koji su u zrelijim godinama. Za sve one koji su već u vezi, sa partnerom ćete imati poseban odnos koji će vam veoma odgovarati, pa ćete uživati u nežnosti i pažnji koju vam pruža. Nemojte samo da se opustite previše, jer i na dobroj vezi je potreban konstanatn rad i ulaganje. Pokazujte ljubav čak i onda kada ne mislite da je to potrebno, time ćete samo ostvarivati još bolji kontakt.

Rak

Kada su emocije u pitanju, Rakovi ovog meseca uživaju. Toliko je ljubavi oko vas, dajete je, širite, ali i dobijate u još većim količinama, pa vam svaki dan počinje osmehom. Veze će biti sve uspešnije, pa će svi zauzeti Rakovi sa svojim partnerima ostvariti jedan “dublji”, još prisniji odnos. Nežnost i pažnja koju dobijate od partnera učiniće samo da se još više volite. Kako kod zauzetih sve napreduje, tako će biti i kod onih koji su slobodni. Prijaće vam flert, pažnja koju dobijate gde god da se pojavite, a veoma je moguća i jedna nova, letnja romansa. Ukoliko započnete vezu, znajte da će vam biti vrlo kvalitetna i da ćete biti sasvim zadovoljni.

Lav

Emocije kod Lavova biće veoma “uzburkane” u narednom periodu. Sve što vam se bude dešavalo shvataćete i prihvataćete veoma emotivno, zbog čega je moguće da vas povrede stvari koje su vam inače sasvim nevažne. Porodica i društvo će vam biti na prvom mestu, pa ćete svu nežnost i ljubav iskazivati prema njima, zbog čega ćete zaboraviti malo na postojanje ljubavne veze. Veoma ste posvećeni svojim bližnjima, pa ćete sve fokusirati samo na njih. Kada je ljubav u pitanju, emotivno stanje će biti dosta komplikovano, pa nećete biti baš raspoloženi za ostvarivanje novih poznanstava ili otpočinjanje neke nove romanse. Zbog barijera koje postavljate prema suprotnom polu moguće je da ćete povrediti nekoga kome se dopadate, ali se suzdržite, jer osoba koja vam je stalno u okolini i koja vam ukazuje ljubav na različite načine, veoma je kvalitetna i dobra za vas.

Devica

Device će poželeti da se izoluju i odvoje od sveta. Ovo neće odgovarati zauzetim pripadnicima ovog horoskopskog znaka, pa ćete doći do razmirica i svađa sa partnerom, što može potrajati malo duže. No, sve ovo je prolazno, pa nema razloga za veću brigu.
Sve će se ovo odraziti i na slobodne Device, pa ćete odbijati da stupite u nova poznanstva i veze. Svemu tome dosta doprinosi i neka osoba iz prošlosti, ali ćete sa tim raskrstiti u jednom momentu, nakon čega ćete videti sve svoje mogućnosti za dobru i kvalitetnu vezu, sa osobom koja će vam u mnogo čemu prijati. Flert kojeg će biti u većoj meri odgovaraće vam i prijate, pa će vas to i odvratiti od razmišljana o bivšim partnerima.

Vaga

Vagama koje su u vezi ili braku biće vrlo važno prijateljstvo i iskren odnos koji imaju sa partnerom. Iskoristite lepo vreme da se više družite sa svojim partnerima, da radite zajedno neke stvari, te da produbite i ostvarite jedan viši nivo u svojoj vezi. Moguće je da ćete u odnosu imati uspone i padove, ali to nije ništa strašno, proći će. Bitno je da budete strpljivi i da oboje imate razumevanja jedno za drugo. Ukoliko ste slobodni, takođe ćete biti promenljivog raspoloženja. Bićete raspoloženi za ljubav i flert svakako, ali nećete u svakom trenutku imati strpljenja za sve te potencijalne partnere i simpatije. Non stop ćete imati neke zamerke, ma kako se potencijalni partneri odnosili prema vama. Zasad uživajte u svojoj slobodi, a ljubav će već doći.

Škorpija

Vaš odnos sa majkom će biti presudan za odnos sa partnerom. Iako vam deluje čudno, onako kako se odnosite prema majci, i kakav međusobni odnos imate, tako ćete i sa ljubavnim partnerom funkcionisati. Nije nepoznato da na naše ponašanje u bilo kom segmentu života najviše utiču roditelji, a kod vas će to naročito biti izraženo u avgustu. Savet je da sledite svoja osećanja i svoje srce, a ne ono na šta ste naviknuti i naučeni. Dok je ovako kod zauzetih, slobodne Škorpije uživaju u onome što imaju, a u svojoj slobodi pre svega.

Strelac

Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje lepo i veoma zanimljivo leto. Sve će prštati od zabave i zavođenja, a nije isključeno da ćete i započeti vezu sa osobom koja će vas odmah osvojiti, doduše, a veoma je moguće da će ta veza morati da se održava na daljinu.
Ova osoba će vas tako privući da ćete sasvim “izgubiti pamet”, želećete da što više vremena provodite sa njom, a naročito će vam biti zanimljive razlike među vama jer će vaša nova ljubav moći svačemu da vas nauči što do sada niste znali. Ako ste u vezi, ovo je vrlo važan period za vas. Nešto će se ozvaničiti – vaša veza će u nekom smislu preći na viši nivo i zato je ovo pravo vreme da otvoreno sa partnerom o tome razgovarate. Svakako, očekuje vas veoma lep i zadovoljavajući period.

Jarac

Ovo je definitivno najbolji mesec za ljubav kada su Jarčevi u pitanju, bilo da su zauzeti, bilo da su slobodni. Bićete više nego inače zainteresovani za ljubav,zabavu, neće vas držati mesto i jako ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Ukoliko ste slobodni, privući će vas osoba na čije čari ćete odmah pasti. Slobodno se prepustite! Ukoliko ste zauzeti, moguće je da će biti malo trzavica u braku ili vezi, ali s obzorom na to da ste vrlo romantični i ljubavno nastrojeni, sve ćete sa lakoćom rešiti, te neka to i budu vaši glavni aduti u pomirenju.

Vodolija

Avgust će za Vodolije definitivno biti u znaku seksa. Bićete otvoreni za eksperimentisanje nekim novim stvarima i zabavama u krevetu. Naravno, ako ste u vezi, to će biti sa vašim partnerom, a ukoliko ste slobodni, izgleda da ćete se tako slobodno i ponašati. Ali, nije to ništa strašno, jer je došlo vreme da uživate. Prepustite se i uživajte i radite ono što vas čini ispunjenim i srećnim. Savet je da u svakom aspektu ljubavnog života budete iskreni prema sebi i da slušate svoje srce, te da pođete za onim što vam poručuje intuitivno osećanje. Biće vrlo važno da se u određenim situacijama kontrolišete i da znate kada je dosta i kada je ono što radite preterano. Ipak, imajte na umu to da ste vi ti koji postavljaju granice.

Ribe

U ovom periodu se neće mnogo toga menjati na polju ljubavi, bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi. Može se reći da je ovo miran period, a da su sve turbulencije odavno iza vas.

Vreme je da uživate sa svojim partnerom, a ukoliko ste slobodni, posvetite se sebi i svemu onome što vas ispunjava. Svakako, bez obzira na vaš emotivni status, savet je da ne mešate privatno i poslovno jer to nikada nije i nikada i neće izaći na dobro. Odvojite ove dve stvari, budući da nikada ne idu dobro u paru. Makar i pronašli partnera koji je zapravo vaš kolega, nemojte o tome govoriti svima, pogotovo ne saradnicima i kolegama, te ljudima koji imaju ikakve veze sa vašim poslom.

zenskikutak.rs

Komentara
Očitavanje..