Videli smo NAJEKSTRAVAGANTNIJE VENČANJE, a najveći bogataši ŠOKIRALI su nas SPEKTAKULARNIM IZDANJIMA: Venčanica se MISTERIOZNO KRIJE!

Glumica Zoe Kravic razmenila je bračne zavete sa kolegom Karlom Glusmanom u Parizu, a ova ekstravagantna ceremonija okupila je brojna poznata lica.

 

Zoe Kravic i Karl Glusman
ZOE KRAVIC I KARL GLUSMANFOTO: PROFIMEDIA

Venčanje su priredli u kući njenog oca Lenija, zapravo zamku iz 18-og veka, čiji enterijer i eksterijer oduzimaju dah, a prisustvovali su mu neki od najpopularnijih i najbogatijih ljudi Holivuda – Nikol Kidman, Riz Viterspun, Kara Delevinj, Denzel Vošington…

 

 

Jedan pogled na zvanice dovoljan je da shvatite da ovo nije bila obična svadba – svi su bili obučeni vrlo specifično i drugačije nego u bilo kojoj drugoj prilici. Nažalost, fotografije mlade i mladoženje još uvek se nisu pojavile, ali verujemo da su izgledali spektakularno. Do tada uživajte u slikama njihovih poznatih gostiju koje se nalaze u našoj galeriji.

Podsetimo, lepa pevačica i Karl, zvezda serije „Big Little Lies“, juče su uoči same ceremonije održali i svečani ručak za prijatelje i porodicu kada se nevesta pojavila u neobičnoj haljini od srebrne mreže.

Inače, Zoe je ćerka čuvenog pevača Lea Kravica i glumiceLise Bonet, a zanimljivo je da je jedna od zvanica bila i gore pomenuta Nikol Kidman, koja je svojevremeno takođe bila Kravicova partnerka.

No, na venčanju se pojavila u svojstvu mladoženjine koleginice i prijateljice, s obzirom da zajedno glume u seriji „Big Little Lies“, i to pod ruku sa suprugom Kitom Urbanom.

S.P.
Foto Getty Images
Izvor/Autor Žena/Blic
Komentara
Očitavanje..