(VIDEO 18+) IZMORITE VAGINU: Uz ovakvu UNUTRAŠNJU MASAŽU vrištaćete od ORGAZAMA!

Kada nađete G-tačku i A-tačku, orgazmi će biti ekstatični i beskrajni.

Dosadan seksualni život utiče loše na celokupni kvalitet življenja, ali, srećom, uz malo volje i pravog partnera moguće ga je znatno unaprediti. Ženska vagina prava je riznica potencijalnih užitaka. Somatski seksualni edukator, Kejfin Džesi, objašnjava da je klitoris pravo malo dugme sa 8.000 nervnih završetaka i da ima najveću važnost za orgazmička putovanja žena. Međutim, i u unutrašnjosti vagine postoji veliki broj drugih nerava koji mogu pomoći ženi da dožive pregršt zadovoljstava, dodaje ona.

– Kod pojedinih žena, potreban je dug proces da bi mogle da povećaju užitke. Ako imate bolan ili neprijatan seks, ili vaša vagina dugo nije znalački nadražavana, ona može biti utrnula. Ali moguće je i pronaći nove, dosad neispitane nervne staze i doći do sasvim novih užitaka. Vaš muškarac treba da koristi dosta lubrikanata i da istražuje vašu unutrašnjost. Treba da potraži G-tačku na gornjoj strani unutrašnjosti vagine. Neka polako mazi tkivo i nežno dodiruje G-tačku. Onda treba da ubrzava ako se vaše uzbuđenje pojačava – objašnjava Kejfin.

Ona navodi da je poželjno da partner pronađe i A-tačku, koja se nalazi ispod G-tačke i dalje prati ženino uzbuđenje.

– Probajte sa kruženjem, „pulsiranjem“, tapkanjem i nežnim prodiranjem. I konstantno pratite njeno uzbuđenje. Nemojte udariti grlić materice jer to boli, ali neke žene vole kada se on nežno nadražuje. Za sve ovo vreme, dok istražujete njenu unutrašnjost, stimulištite joj klitoris drugom rukom, ili pustite nju da to čini – saveti su koje Kejfin upućuje muškarcima.

U videu pogledajte grafički prikaz ove seksualne masaže:

Komentara
Očitavanje..