Vladavina Ribe: Šta nas čeka do 20. marta

Kome su zvezde namenile ljubav, a kome finansijski dobitak saznajte u nastavku…

OVAN

Posao

Čime god da se bavite, tokom ovog perioda bićete zadovoljni. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Vešto koristite dosadašnje iskustvo i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste na najbolji način razrešili dileme vezane za nove projekte. Ako se ne snalazite baš najbolje, poslušajte savete iskusnijih prijatelja. Potrudite se da do kraja meseca ispunite redovne obaveze i platite zaostala finansijska potraživanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobrom planiranju, pravilnoj proceni situacije i promišljenim odabirom saradnika. Budite preduzimljivi, proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima, ne izbegavajte saradnju sa inostranim firmama. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja.

Ljubav 

Vama nikada nije dosadno. Vodite izuzetno dimaničan život, imate širok krug prijatelja i poznanika i uvek ste u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u vaše raspoloženje. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i odnosom sa partnerom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena osećanja i bliski kontakti, imaju posebnu draž koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život. Trenuci romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u punom sjaju u ljubavnoj romansi sa nekom, po mnogo čemu nesvakidašnjom osobom. Ne dozvolite da se vaša romansa završi na prolaznom flertu.

Zdravlje

Iskoristite slobodno vreme za kretanje, ples i vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak, koji istini za volju ne mora biti jedini uzrok glavobolja ali je svakako najopasniji.

BIK

Posao

Tokom ovog perioda, osetićete priliv pozitivne energije i bićete mnogo vredniji i angažovaniji nego inače. Već dugo maštate o putovanjima, a uskoro ćete svoje maštarije i realizovati. Kreativnost je naglašena, pa nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, naročito ako su vezani za umetnost. Važno je da napravite dobar izbor, a nakon test situacija očekuje vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Podstaknuti dobrim idejama, širićete dobro raspoloženje, a vaš entuzijazam imaćete pozitivan uticaj i na vaše okruženje. Pažljivo procenite nove ponude i dobro razmislite pre donošenja važnih odluka. Period koji sledi povoljan je za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju, ali ne i za sklapanje novih dugoročnih poslova. Što se finansija tiče, bićete u prilici da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 6. marta, moguć javni nastup i profesionalno napredovanje.

Ljubav

Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste suviše zahtevni i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa osobama u znaku Strelca. Poučeni iskustvom iz prošlosti, ne ulazite u rasprave koje samo produbljuju jaz a ne nude nikakvo rešenje. Budite oprezni, jer naglašene strasti i velike emocije, mogu da vas navedu na pogrešnu odluku. Potrudite se da prevaziđete svoje slabosti. Partner očekuje vašu iskrenu privrženost i odobravanje.Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za vaše emotivne potrebe. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta i shvatanja. Ne gubite nadu.

Zdravlje

Haotični ste, napeti i nervozni. Obratite pažnju na glavobolje, kao i na bolove u vratu i kičmi. Ukoliko imate probleme sa bubrezima, zatražite lekarsku pomoć na vreme da ne biste kasnije morali da se borite sa ozbiljnijim tegobama. Izbegavajte stresne situacije i nigde ne žurite.

BLIZANCI

Posao

Obavili ste neki važan posao koji ste dugo odlagali i to vas ispunjava optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste ga završili na zadovoljavajući način. Dobar položaj vašeg vladara Merkura u znaku Vodolije najavljuju uspeh. Osećate priliv kreativne energije i potrebu da u potpunosti ostvarite svoje ciljeve ili interesovanja. Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Ukoliko ste pravilno shvatili osnovna pravila poslovne saradnje, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja novim uslovima biće nagrađene. U periodu od 8. marta, obratite pažnju na nove susrete i kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži vaše ideje. Sačuvajte optimistički pristup i jasnu viziju o svojim ciljevima. Imajte na umu da zapaženi uspeh podrazumeva izvesno žrtvovanje, ozbiljan rad i kreativnost.

Ljubav

Odnosi sa partnerom su najblaže rečeno čudni. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbegavajte impulsivne reakcije. Tragate za različitim podsticajima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini vam se da je to najvažnije za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost. Međutim, poneti emocijama ili strašću poslušaćete srce, a ne glavu. Potrudite se da unapredite svoj ljubavni život. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite svoje zavodničke adute, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koliko je neophodno za zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Odvojite malo vremena za odmor i opuštanje. Više se krećite. Proverite krvnu sliku. Ne opterećujte jetru i žuč masnom hranom.

RAK

Posao

Pred vama je period velikih iskušenja i to bi trebalo da shvatite kao svojevrsnu opomenu. Učite se strpljenju, jer vreme radi za vas. Ako vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti, poštujte pravila u poslovnoj saradnji. Vaše zalaganje na poslu donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Potrudite se da poboljšate svoj status u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja za sprovođenje zajedničkih interesa. U periodu do 1. marta, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite, ili nove dogovore za sličan posao. Pred vama je povoljan period za javni nastup kao i dokazivanje profesionalnih sposobnosti. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Usmerite pažnju na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 9. marta, očekujte pozitivne promene i važne kontakte sa inostranstvom.

Ljubav

Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok starijima slede raščišćavanja. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro odmeriti. U ljubavi kao i u životu uopšte, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte nove kontakte, avanture i ispunjenje nekih starih želja. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za ishranu. Obuzdajte apetit ako ne želite da se kasnije borite sa viškom kilograma i masnim naslagama. Proverite krvnu sliku. Izbegavajte slatkiše.

LAV

Posao

Predstoje vam značajne promene na nivou ličnosti. Vreme je da napravite veliko spremanje na privatnom i poslovnom planu. Imate jaku želju da poboljšate svoj status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas značajna poboljšanja u periodu posle 8. marta. Potrudite se da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora ciljeva. Krajem meseca, naglašeni su različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće vas „faktor sreće“, ali pokažite da imate dobru volju i talenat za kreiranje dugoročnijeg uspeha. Moguće je da vaši iznanadni uspesi izazovu podozrenje okoline, zato budite oprezni i ne pričajte naokolo o svojim planovima. Oprez je neophodan i sa novcem, počev od najsitnije pozajmice do ozbiljnih investicija. Mogući su i ozbiljni gubici, posebno u većim poslovnim poduhvatima, kao i smanjenje prihoda ukoliko se ne vodi računa o svakoj sitnici. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav

Nova ljubav daja vam krila, pa ponekad, u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i uticaj. Prepustite se osećanjima i ispunite svoje dugo sanjane snove.

Zdravlje

Zdravlje vam je nestabilno već duže vreme, pa je moguće da su se neki hornični problemi zakomplikovali. Vreme je za ozbiljnu kontrolu od glave do pete i adekvatnu terapiju. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

DEVICA

Posao

Nije idealno vreme za započinjanje novog posla, ali niko vam ne brani da razmišljate o tome šta biste mogli da radite. Potrudite se da na vreme završite zaostale poslove. Imate osećaj da novi događaji najavljuju značajne promene na poslovnoj sceni. Bilo bi dobro da blagovremeno definišete svoje poslovne interese kako biste mogli da odgovorite neve ponude. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju, u isto vreme dok se borite sa jakim frustracijama. Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju i znanje, za uspeh je neophodno i strpljenje. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore i prioritete. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja. Pratite nove trendove u poslovanju i budite spremni na različite vidove promena ili usavršavanje. U periodu posle 4. marta, očekuju vas pozitivni događaji. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca predstoji vam aktivna uloga u javnom životu. Obratite pažnju na susrete koji će vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima.

Ljubav

Pokušavate da racionalno sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite razum i osećanja. Impulsivna reakcija mogla bi da vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da gubite vreme razmišljajući o nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Naučite da cenite ono što imate i da uđivate u sadašnjem trenutku. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje i očekuje podršku za zajedničke planove. Pokažite koliko vam je stalo do vašeg odnosa, ne štedite emocije. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova ljubavna romansa. Tokom ovog perioda vaša osećanja biće naglašena.

Zdravlje

Ojačajte imunitet kako biste se dodatno zaštitili od virusnih infekcija. Uzimajte više vitamina, jedite više voća i povrća. Čuvajte se povreda.

VAGA

Posao

Iako je na prvi pogled sve u najboljem redu, pojačajte dozu opreza. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubeđivanja ima višestruki efekat. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 7. marta. Zabrinuti ste zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa aktuelnom situacijom. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda i da ne uvažavate tuđa mišljenja. Period je generalno restriktivan i teško je dobiti sve što zamislite ili čak sve što bi trebalo da prati jedan stabilan poslovni dogovor. Tajna vašeg uspeha se krije u orijentaciji ka praktičnim ciljevima gde dolazi do izražaja vaša sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima. Izbegavajte improvizacije i eksperimente u poslovanju, držite se proverenih formula koje garantuju uspeh.Neko vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče.

Ljubav

Ne volite kada neko na vas vrši psihološki pritisak, pa nije ni čudo da vas takvo partnerovo ponašanje iritira. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate pozitivno i uživajte u sitnicama. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ljubavne signale.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju. Radite vežbe, odmorite se i izbegavajte stresne situacije. Moguća upala žučne kese. Ako ste prehlađeni, lečite se na vreme, ne čekajte da se stanje pogorša.

ŠKORPIJA

Posao

Poslovna situacija daleko je od idealne, a uzrok tome je vaša pasivnost i sklonost da se previše oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, bilo bi bolje da što pre prionete na posao i smanjite nagomilane obaveze. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Saradnici vam zameraju na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritike i najčešće se rukovodite ličnim procenama. Potrudite se da u periodu od 11. marta, rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Prihvatite nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima ali nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da se zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje narušavaju vaš poslovni i društveni status. Ukoliko imate poslovne nedoumice, zatražite savet iskusnijih kolega pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju.

Ljubav

Vodite bogat društveni život, spremni ste za nova ljubavna iskustva. Prvi utisak, dosta govori o vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao da vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u vama pokreće topla osećanja i navodi vas na zajedničke planove. Imponuje vam saznanje da ste na meti radoznalih pogleda suprotnog pola. Ne ustežite se da izrazite svoja osećanja i želje. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze podsticajno će delovati na vas i vaše samopouzdanje. Ako ste dugo sami, moguće je da će vaša osećanja probuditi neka intrigantna osoba koju ćete upoznati zahvaljujući kolegama ili prijateljima.

Zdravlje

Zdravstveni problemi posledica su nezdravih navika ili loše ishrane. Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija. Vodite računa o preventivi.

STRELAC

Posao

Period stagnacije je za vama, vreme je za napredovanje. Bićete u prilici da na najbolji način potvrdite vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Predstoje vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili lidersku ulogu. Naučite da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije. Tokom ovog perioda podršku će vam pružiti i neke važne osobe. Protekcija je u svakom slučaju opravdana i rezultat je prethodnih uspeha. Ukoliko se u novim situacijama ne snalazite baš najbolje, zatražite savet od iskusnijih kolega. U periodu do 6. marta, uspećete da završite sve poslovne zadatke i obaveze. Krajem meseca, očekuje vas dobra prilika za zaradu ili neki vid javnog priznanja.

Ljubav

Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu i da uspostavite bolje odnose sa partnerom, a svoju odluku želite da što pre saopštite voljenoj osobi. Ipak, vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Bićete u nedoumici šta dalje. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, delovaće pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme ćete razrešiti tek kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, uživaćete u druženju sa starim i novim prijateljima. Očekuje vas nova ljubavna avantura koja bi mogla da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Ne čekajte da se razbolite, pa da onda mislite o zdravlju. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Čuvajte se prehlade.

JARAC

Posao

Uspešno završavate započete poslove. Stalo vam je da se distancirate od javnih rasprava i da zaštitite svoje interese, ali, okolnosti vam ne idu uvek na ruku. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do kraja meseca, nemojte dozvoliti da vas neko usporava ili osporava vaše ciljeve. Tokom ovog perioda do izražaja dolazi vaš praktičan duh i sposobnost efikasnog delovanja u kritičnim situacijama. Razmislite o novom načinu poslovanja i proširite svoje saradničke veze. U isto vreme preispitajte sve svoje stare kontakte, planove i namere i pokušajte da se uklopite u nove trendove poslovanja. U periodu oko 3. marta, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas naterati da prihvatite i neke dopunske poslove. Krajem meseca očekuju vas novi poslovni kontakti. Ako želite da napredujete i uvećete zaradu, morate da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika.

Ljubav

Želite da što pre zaboravite neke ružne situacije, ali još uvek niste sigurni u svoje emotivne odluke. Kada ste na korak do rešenja, u vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. Jasno vam je da trenutni ljubavni zanos ne može večno da potraje. Nedostaje vam nečije razumevanje, imate utisak kao da se udaljavate od nekoga ko vam mnogo znači. Kucnuo je čas da iskreno razgovarate i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Važno je da korigujete svoje greške, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da verujete u svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost, pa vašu pažnju privlače osobe koje inače možda ne biste ni primetili. Tek kada pravilno shvatite svoje emotivne zablude možete da napravite dobar ljubavni izbor. Na sreću vaši ljubavni snovi mogu da se ostvare.

Zdravlje

Zbog oslabljenog imuniteta moguće su upale i infekcije. Obogatite ishranu južnim voćem. Čuvajte se prehlade i virusnih infekcija koje mogu delovati na srce.

VODOLIJA

Posao

Finansijska situacija se popravlja. Zahvaljujući prilivu novca, naprosto sijate, uspešno komunicirate sa okolinom, ali i neplanirano trošite. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju boljih ponuda ili uslova rada. Ne oklevajte pred novim profesionalnim izazovima, ali pre donošenja važnih odluka razgovarajte sa saradnicima u koje imate poverenje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnim aktivnostima koje obećavaju dobre materijalne razultate. Krajem februara, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili udruživanja. Ukoliko razmišljate o privatnom poslu, sačekajte bolje vreme. Miris novca mami, ali do velikih brojki i velikih uspeha se ne stiže hazardom nego strpljivim radom. U periodu od 12. marta, postoji mogućnost da unapredite svoju poziciju na poslovnoj lestvici. Neko će vas nagraditi za uloženi trud.

Ljubav

Osećate emotivnu nesigurnost i potrebno vam je da vas voljena osoba uveri u svoje dobre namere. Imate svoju viziju u traganju za istinom, ali ne i dovoljno snage da se suočite sa emotivnim razočaranjem. Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o stare probleme. Ne dopada vam se saznanje da partner samovoljno odlučujete o zajedničkim planovima. Izbegavajte konflikte sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni vetrovi koji povremeno uzburkavaju vaš odnos nisu opasni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Ako ste mladi i slobodni, imponuje vam nečije interesovanje. Dopadaju vam se neobavezni emotivni kontakti. Iz nekog nepoznatog razloga uporno odlažete novu ljubavnu romansu.

Zdravlje

Stalno ste napeti. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Proverite da li ima tehničkog zračenja na mestu gde spavate? Pazite na ishranu, izbegavajte stresne situacije.

RIBE

Posao 

Poslovi napreduju, ali još nije vreme za opuštanje. Stalo vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu, ali morate da ispunite i određene uslove. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na vaše poslovno okruženje. Učinite sve što možete da sačuvate dobar odnos sa poslovnim partnerima. Budući da ste vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vašu potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno neće umanjiti vaš profesionalni ugled. U periodu do prve polovine meseca, potrudite se da ostvarite prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje. Ali ukoliko budete nefleksibilni, nepovoljni aspekti mogli bi da umanje vaše šanse. Tokom narednog perioda svima koji rade sa novcem, sledi kontrola. U periodu od 1. marta, očekuju vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti. Kraj meseca je povoljan za javni nastup i proveru profesionalnih sposobnosti.

Ljubav

Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Nemojte dozvoliti da neko remeti vaš svet intime ili da komplikuje vaš odnos sa partnerom. Između vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog. Pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje vašu pažnju. U zavisnosti od emotivne situacije u kojoj se nalazite upotrebite odgovarajuću „ljubavnu formulu“.

Zdravlje

Neophodan vam je odmor. Čuvajte se povreda. Zbog loših navika , mogući stomačni i digestivni problemi. Nervoza će uzeti danak, ukoliko ne shvatite da stvari na koje ne možete uticati ne smeju da utiču na vas.

Astrolog: Mihailo Čukić

Izvor: Vecernje novosti

Komentara
Očitavanje..