WHATSAPP! Čitajte poruke bez otvaranja (VIDEO)

Ako ste korisnik  Whatsapp aplikacije, onda će vas obradovati podatak da možete da pročitate poruke u celosti bez otvaranja.

U užurbanom svetu u kojem živimo, gde dobijamo na desetine poruka dnevno, ponekada je nemoguće da se odmah na sve odgovori, bez obzira na to koliko nam je pošiljalac drag.

S obzirom na to da mnogi ljudi smatraju da je nepristojno poruku pročitati i na nju ne odgovoriti, pritisak za instant odgovaranje se još više povećava, prenosi Mirror.

Za one koji ne osećaju teskobu čim se te dve male plave kvačice pojave, postoji rešenje i možda ćete dobiti malo vremena pre nego što ćete morati da formulišete odgovor. Mnogi korisnici WhatsAppa možda nisu svesni toga da mogu da pročitaju poruke u celini bez njihovog otvaranja, čime se ublažava nepotreban stres.

Prema kompaniji AirDroid za upravljanje mobilnim uređajima sa Androidom, kako biste videli kompletnu poruku, prvo bi trebalo da dugo pritisnete početni ekran i otvorite stranicu za biranje.

Nakon toga je potrebno odabrati odabrati Widgete. Pronađite vidžet „4 x 2 WhatsApp“ i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali i videćete sve poruke koje još niste pročitali. Ako ostavite ovaj prozor na vašem telefonu, na njemu će se uvek prikazivati poruke koje vam dolaze na WhatsApp i tamo ćete uvek moći da ih u celini pročitate.

Ovaj trik je, nažalost, namenjen samo Android korisnicima.

Iako, korisnici iPhonea mogu da odluče da onemoguće prikazivanje pošiljaocu da je poruka pročitana u samom WhatsAppu, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da uoče te kvačice.

Ako ste korisnik iPhonea i želite da onemogućite prikazivanje plavih kvačica, trebalo bi da dodirnete taster „More options“ na WhatsAppu, pre nego što kliknete na „Settings“. Zatim bi trebalo da pređete na ‘Privacy’, gde ćete dobiti opciju da isključite prikazivanje plavih kvačica prilikom pročitanih poruka, prenosi Vecernji.hr

Prema veb stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde o pročitanim porukama za grupne razgovore niti će reprodukovati potvrde za glasovne poruke jer ne postoji način da se ta podešavanja isključe.

Foto Youtube
Komentara
Očitavanje..