ZA BUĐENJE BEZ PROBLEMA: 4 mini treninga koji će vas napuniti energijom za ceo dan

Lako i efikasno.

Ako znate da vas čeka naporan dan, nema bolheg načina nego da se laganim vežbama napunite energijom i pozitivnim mislima.

Teško ustajete iz kreveta, odlažete alarm, popijete litar kafe do podneva? Izgleda da jutro nije vaš omiljeni deo dana. Zaboravite na snooze dugme jer rešenje ipak postoji, a krije su sjajnih vežbama koje ne samo da će vas razbuditi, već i ubrzati metabolizam i dati energiju za čitav dan. Spremite se, jer KREĆEMO!

Trening „Wonder Woman“

Gledali ste „Wonder Woman“ i požežli da izgledate baš kao ta čudesna žena iz filma? Uz trening nazvan po popularnom filmu garantuje da ćete uz čučnjeve i sklekove pre sveg arazbuditi i dobiti energiju da efikasno završavate poslove, a nakon par meseci i izgledati zategnuto poput heroione.

 

Jutarnja joga

Umesto kafe i izležavanja u krevetu preporučujemo dozu jutarnje joge.  Napunite baterije za ostatak dana, udahnite duboko i zauzmitre položaj tela u kojem se osećate najprijatnije i odvojite pola sata za lagano vežbanje koje će oblikovati svaki mišić.

 

Ples koji će sagoreti sve masne nasloge

Ne postoji bolji početak jutra od buđenja uz muziku zar ne?  Sve aktivnosti koje vas čekaju obavljaćete sa lakoćom i uz osmeh jer ste se napunili pozitivnom energijom za celu nedelju. Ples je inače odličan način vežbanja koji u isto vreme sagoreva višak kilograma i oslobađa organizam napetosti.

 

Probijte telo uz jogu

Ne, nismo pogrešili što smo vam stavili dva treninga joge. Jednostavno joga je toliko nezamenljiva ujutru da pored vežbi koje izaberete, ubavite još neki joga polažaj, a u nastavku sledi mini trening za zauzete dame koje više od 10 minuta vežbanja ujutru ne mogu sebi da priušte.

 

 

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..