ZA MAKSIMALAN UŽITAK: Ove tri stvari NIKAKO ne smete raditi PRE SEKSA!

Treba ih izbegavati…

Depilacija

Planirate li provesti vruću noć s partnerom, za ovaj trenutak trebalo bi se pripremiti par dana pre, barem što se tiče depilacije. Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomernom znojenju.

 

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti. Sličan efekat ima i vežbanje nakon depilacije, zato se pripremite na vreme.

depilacija

Foto: Profimedia

Popiti lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako da opuštaju telo. No ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa celim telom, počev od usne duplje pa tako i sa vašim intimnim područjem.

 

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti prijatan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i sa orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto važi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

terapija

Foto: Profimedia

Trpeti odlazak u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, i strast je na samom vrhuncu, a osećate potrebu za odlazak u toalet i uriniranje, nemojte trpeti.

Naime, bešika je smeštena vrlo blizu vagine i svaki pritisak na nju itekako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko prijatan i opušten.

Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa mokraćni kanal i mehur su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale bešike uzrokovane seksom puno veća.

SD

Komentara
Očitavanje..