Za njenim trbušnjacima je poludeo Instagram. A njena tajna leži u „malom” triku

Nova Instagram senzacija zove se Alis Lajving. Pažnju na ovoj društvenoj mreži skrenula je zahvaljujući svojim savršenim trbušnjacima.

Alis pre godinu dana počela je da objavljuje fotografije jela, kao i fotografije sa treninga na svom Instagram profilu @clean_eating_alice i vrlo brzo zainteresovala preko 180,000 ljudi za svoj režim zdravog života. Ipak, Alis nije oduvek bila takav fan fitnesa i zdravog načina života.

– Kada sam počela da eksperimentišem sa hranom, shvatila sam da samo promena onoga što jedem za doručak ima veliki uticaj na moje raspoloženje i energiju tog dana. Hrana ima potpuno različit uticaj na različite ljude, a moja zelja je bila da razvijem pozitivan odnos prema zdravoj ishrani – objašnjava Alis i dodaje da se ne ograničava kada je hrana u pitanju.

– Shvatila sam da je najbolje gorivo za moje telo ukusna i zdrava hrana – kaže ova studentkinja.

Screenshot at Apr 19 12-19-10

Dvadestdvogodišnja studentkinja bavi se plesom i glumom i trenutno je na turneji. Uprkos čestim putovanjima kaže da njen režim ishrane nije naporan, jer to za nju nijeviše dijeta već način života.

– Ne moram da teram sebe da se priodržavam samo određene hrane ili namirnica i mogiu da se častim slatkišima bez griže savesti. Naučila sam da jedem prave količine hrane za svoju težinu i građe i redovno vežbam, čak i na turneji, kaže Alis.

ALISINA HRANA ZA RAVAN STOMAK
Lisnato povrće: Povrće je najbolji izbor ako želite da želite da izgubite težinu i imate ravan stomak.
Bogato je vitaminima, mineralima i vlaknima. Kelj, spanać i kupus mogu svi biti dobra dopuna ishrani.
Jaja: Jaja su jedna od mojih omiljenih namirnica, bogata su proteinima i mastima pa ćete se duže osećati sito. I dobro se kombinuju mnogo različitih namirnica!
Masna riba: Losos, skuša i tuna su bogate proteinima i omega 3 kiselinama koje imaju pozitivne efekte na zdravlje kardiovaskularnog sistema, smanjuju rizik od krvnih ugrušaka, srčanog udara i aritmije, a takođe imaju protivupalno dejstvo.
Ne izbegavajte masti
Godinama su nam govorili da su masti loše po naše zdravlje, pa čak i sada se često savetuje da se opredimo za „niskomasne dijete“. Zasićene masti nisu tako štetne kao što se nekada mislilo. Većina masti treba da dolazi od poli-nezasićenih izvora (kao što su masne ribe, avokado, orasi), ostatak iz zasićenih masti, dok bi trebalo smanjiti na minimum unos trans masti. Visok unos zasićenih masti može podići holesterol, ali mogu biti i dobre u umerenim količinama (ako se ne jede previše kalorija).

Žena

Komentara
Očitavanje..