Američki mediji izveštavali su da su Rupertovi sinovi Laklan i Džejms beosmučno vodili oca na večere i preklinjali ga da ne ulazi u brak sa lepom Kineskinjom, ali ovo nije pokolebalo čuvenog biznismena u odluci.

Ovaj brak je potrajao sve do 2013, a par je dobio i dve ćerke – Grejs (18) i Kloe (16). No, ovo je samo vrh ledenog brega, jer se na koncu svega ispostavilo da su Rupertovi sinovi bili u pravu i da je Vendi bila fatalna greška…

Par je dobio i dvoje dece
PAR JE DOBIO I DVOJE DECEFOTO: PROFIMEDIA

 

Naime, prvobitno se šuškalo da je razlog razvoda bila Vendina afera sa britanskim premijerom Tonijem Blerom, a potom su počele da kruže i glasine o njenoj agresivnosti.

 

Kolale su priče da je pomenuti Laklan i Džejms veoma zabrinuti zbog nasilnog ponašanja ove Kineskinje prema njihovom ocu, a tvrdili su da ga ona naziva pogrdnim imena, govori mu da je “star i glup”, a takođe se spekulisalo da je umela u besu i da ga gura i fizički se obračuna sa njim. Vendi je sve ovo naknadno demantovala, ali netrpeljivost braće Mardok prema njoj je svakako ostala nepromenjena.

Ispostavilo se da je Vendi za Ruperta bila fatalna greška
ISPOSTAVILO SE DA JE VENDI ZA RUPERTA BILA FATALNA GREŠKAFOTO: PROFIMEDIA

Oni su tvrdili i da je Vendi zapravo kineska špijunka, a da u ovome ima istine svediči i izveštaj koji je prošle godine podnešen Džaredu Kušneru, višem savetniku predsednika SAD-a Donalda Trampa, koji je ujedno i njen blizak prijatelj,

Kako je pisao “Wall Street Journal”, Džared je bio upozoren da je Vendi iskoristila njihovo prijateljstvo, kao i bliskost sa njegovom suprugom Ivankom Tramp, i to u korist kineske vlade.

Rupert danas uživa sa Džeri Hol
RUPERT DANAS UŽIVA SA DŽERI HOLFOTO: PROFIMEDIA

Iako je ova vijest šokirala javnost, danas 88-godišnji Rupert se na nju ne obazire već uživa u ljubavi s današnjom suprugom Jerry Hall.

S.P.