Zdrave prolećne odluke za neodoljivu kožu

Pogledajte šta morate uraditi za svoju kožu ovog aprila…

Zdrave prolećne odluke treba da budu motiv da svoje telo probudimo nakon zimskog sna. Dugoočekivano prolećno sunce znak je da se polako izvučemo iz debelih slojeva garderobe i otkrijemo naše telo prolećnom povetarcu.

Ali kako mesecima pod slojevima garderobe zarobljenu kožu tela dovesti – u top formu? Vrlo lako zahvaljujući sledećim savetima…

Piling kože
Prvi korak do blistave kože tela jeste uklanjanje izumrlih ćelija. Efikasan, ali prirodan i nežan piling probudiće kožu, ukloniti izumrle ćelije i osvežiti njenu lepotu. Barem jednom nedeljno uradite piling kože, a nakon toga na telo nanesite hidratantni losion za telo koji će zahvaljujući svojim sastojcima dugotrajno hidrirati vašu kožu.

Luksuzna kupka
Ukoliko želite da imate čarobno meku kožu, potrebno je da koristite kupke koje sadrže mleko i med, jer se ove dve namirnice savršeno dopunjuju. Uživajte u opuštanju 20 minuta, a onda samo nežno obrišite kožu bez mnogo trljanja. Ne koristite sapun da ne biste odstranili dragocene supstance koje neguju kožu.

Hidratacija kože
Hidratacijom koža ostaje elastična i meka, ublažavaju se negativne posledice starenja, a voda u koži ima i dodatnu funkciju – pospešuje njenu zaštitnu ulogu. Posle pilinga i kupke, obavezno utrljajte u kožu ulje ili bebi mleko. Vaša koža zaista će biti kao bebina – sjajna, glatka i meka.

Izvor: Nuxe

Komentara
Očitavanje..