Želiš da se pomiriš sa bivšim? Prvo dobro razmisli o ove tri stvari!

Nemoj da se zalećeš…

Pomirenje s bivšim je ponekad pravi potez… A ponekad potez zbog kojeg ćeš itekako zažaliti. Ako razmišljaš o pomirenju, pročitaj ovo i dobro razmisli je li to zaista pametno:

7 detoks dana po savetu nutricioniste: Ispoštujte ovaj plan ishrane i organizam će vam se preporoditi!

Kad ste prekinuli, postojao je dobar razlog

Postoje prekidi koji nemaju previše smisla i oni koji su jedini smisleni izbor. Ako ste bili jako loši zajedno i ako vam je veza bila neprestana drama, pomirenje verovatno nije dobra ideja. Odvojenost ponekad može stvoriti lažan utisak da stvari ipak nisu bile toliko loše, ali taj utisak ne treba shvatati ozbiljno.

Glumica progovorila o svom najvećem bolu: I posle 25 godina tuga ne prestaje!

Žena i muškarac

Foto: Profimedia

Možda je sve samo zbog seksa

Neki će muškarci dati sve od sebe da se pomire s bivšom, ne zato što je vole, nego zato što vole lak pristup do seksa. Ako te bivši nagovara na pomirenje, pazi da to nije jedini razlog.

Možda samo želi videti da ne možeš bez njega

Ili ti želiš videti da on ne može bez tebe. Pomirenje kao dokaz da jedna osoba ne može bez druge, nema veze s ljubavlju, nego s čistim takmičenjem. Ako želite da se pomirite samo zato da biste pobedili u tom takmičenju, bolje je da i ne pokušavate.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije