Želite da skinete salo, celulit i zategnete kožu za dva sata? Tu je BODITAJT!

BODITAJT (BodyTite), najsavremenija metoda za uklanjanje viška masnih naslaga, celulita i reoblikovanje tela, prevazišao je sve nedostatke klasične liposukcije! Intervencija je mnogo bezbednija i komfornija, a efekti su bolji nego što možete da zamislite!

– Najveći problem klasične liposukcije bio je višak kože koji je gotovo uvek ostajao posle intervencije. Tada smo mi hirurzi morali operativno da uklanjamo taj višak kako bi telo izgledalo lepo. Taj problem više ne postoji, tako da sada možemo da izvučemo mnogo više masnoće bez rizika po kožu – kaže dr Colić, plastični hirurg, i objašnjava nam kako je to moguće.
Lepota

BODITAJT (BodyTite) sistemom nije bezbedno uklanjati više od tri do pet odsto od ukupne telesne težine. Višak se uklanja precizno, baš sa onih regija sa kojih ni posle napornog vežbanja i dijeta on ne može da se skine.

Aparat najnovije generacije sa BODITAJT (BodyTite) sistemom prvo zagreva tkivo u dubljim slojevima kože radiofrekventnom strujom.

Tako menja agregatno stanje masnoće, pa klasična liposukcija, koja je sledeći korak, bude mnogo delotvornija.

U postoperativnom periodu dolazi do skupljanja kože, tako da nema viška, ali ni neravnina na tretiranom delu tela koje je liposukcija obično ostavljala.

111612_liposukcija-foto-shutterstock-263246387_630x0

– Mnoge žene su odustajale od liposukcije zbog tih neravnina. Sada toga nema, a gotovo da nema ni hematoma i bolova. Zahvaljujući tome, možemo da radimo više regija u jednom tretmanu.
Postoperativni tok je znatno skraćen, pacijenti su prosto začuđeni kad im kažemo da se mogu vratiti uobičajenim aktivnostima već nakon dva dana – kaže dr Colić.

Posle liposukcije trebalo je dugo nositi velike zavoje i flastere, a posle BODITAJTA dovoljan je steznik. I to svega nekoliko nedelja. A telo vam se smanji kao kad operete džemper na 90 stepeni, a trebalo je na 30. Od toplote se skupi i jedno i drugo.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..