Lako ćete je primetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najlepši osmijeh, a njena samouvernost “pršti” na sve strane.

Ona je – Lavica!

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnje, a to joj i polazi za rukom. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje “kandže” i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha i voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobedama.

Žena Lavica - magnet za muškarce!
ŽENA LAVICA – MAGNET ZA MUŠKARCE!FOTO: PROFIMEDIA

Veze

Nezavisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim može da podeli te osobine. Ne treba joj neko ko će da se brine o njoj, već hoće muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da uvek ima puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strelcima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni “fanovi”, ljudi koji joj se iskreno dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

 

Izgled i stil

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Visoka je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature, te kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da obogati nakitom i drugim modnim dodacima kao i odećom žute i narandžaste boje.

Voli da se ističe u žutoj i narandžastoj, ali boja koja će je “katapultirati” u centar pažnje je zlatna – simbol svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odeću i modne dodatke samo najboljeg kvaliteta, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli da nosi stvari koje niko drugi nema.

Uspešno npsi najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira, te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska kod frizera. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem, ali i “statement” ogrlica od svetlucavih kamenčića.

Videti Lavicu samu u kupovini redak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savete, koliko da joj dele komplimente. U kabini zadovoljno će se ogledati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštaće sa svih strana.

S.P.