ZIMSKA ROMANSA: Mars je u Vodoliji, a OVI horoskopski znaci će se zaljubiti DO UŠIJU!

Najlepši period je pred njima.

Mars, planeta akcije, inicijative, radne energije, borbe i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima.

Ove godine, njegov tranzit preko 11. zodijačkog znaka traje od 9. novembra do 19. decembra kada ulazi u Ribe. Međutim, to ne znači da će vam se ponavljati isti događaji kao pre dve godine, jer su u međuvremenu neke planete promenile znake i obrazovale drugačije aspekte.

Sekstil sa Merkurom u Strelcu najavljuje potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako zbog posla često putujete, bavite se turizmom, marketingom, transportom i sl.

flert

Foto: Profimedia 

U drugoj polovini novembra, Mars će obrazovati sekstil sa Jupiterom, što donosi uspeh sportistima, umetnicima, kao i advokatima, pravnicima. Zbog polusekstila sa Venerom, vatreni i vazdušni znaci će se lakše zaljubivati, naročito im je natalni Mars u nekom od vazdušnih (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strelac). Što se zdravlja tiče, veća je podložnost sportskim povredama, ugorženi su glava i potkolenice.

Marsov uticaj naglašen je u Ovnu, Škorpiji, Jarcu i Vodoliji, a oslabljen u Vagi, Biku i Raku. Ova planeta pokazuje koliko ste borbeni, kako preuzimate inicijativu i kako se snalazite u teškim situacijama. Znak i astrološka kuća u kojoj vam se nalazi Mars, pokazuje gde možete da očekujete uzbuđenja, akciju, ali i sukobe. Ukoliko je u Vodoliji, atraktivni ste, samouvereni, nezavisni, samostalni, ekscentrični, preduzimljivi, nepredvidivi. Volite slobodu, skloni ste rizicima posedujete liderske sposobnosti i strast prema tehničkim dostignućima i avijaciji.

OVAN

Vaš vladalac Mars, planeta akcije u polju kontakata sa strancima, posle 9. novembra otvara vam nove mogućnosti saradnje sa strancima. Jedan Strelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS.

pisanje poruke u krevetu

Foto: Profimedia 

BIK

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mars, u kući karijere donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

BLIZANCI

Ulaskom Marsa, simbola akcije i seksualnosti u vaše deveto polje, 9. novembra, počinje period ispunjen uzbuđenjima na emotivnom planu. Jedna Vodolija vam šalje SMS, Rak misli na vas.

RAK

Ulazak Marsa, planete akcije u vašu osmu astrološku kuću, 9. novembra, opominje da obratite pažnju na finansije ali i na konkurenciju. Jarac misli na vas, a Riba vam šalje SMS

Srećni u braku

Foto: Profimedia 

LAV

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 9. novembra, ulazi u astrološko polje ljubavi donoseći vam udvaranje osobe koja se bavi novim tehnologijama ili marketingom. Strelac vam šalje SMS.

DEVICA

Tranzit Marsa preko Vodolije, posle 9. novembra donosi mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Preko neke društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

VAGA

Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom, posle 9. novembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedelje, mogu da vam se dopadnu dva interesantne osobe.

flert

Foto: Profimedia 

ŠKORPIJA

Posle 9. novembra, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste odnedavno u braku ili vezi. Ako ste slobodni, izbegavajte veze zasnovane samo na seksualnoj privlačnosti.

STRELAC

Posle 9. novembra, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću mentalnog stanja, možete da se nađete u dilemi za koga od dve osobe da se opredelite. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

JARAC

Mars, planeta akcije, ulazi u vaše astrološko polje posla, 9. novembra, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

Muškarac i žena flertuju

Foto: Profimedia

VODOLIJA

Ulaskom Marsa u vaš znak, 9. novembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka.

RIBE

Posle 9. oktobra, pozicija Marsa, planete erotike, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Ako ste zauzeti, pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom.

Komentara
Očitavanje..