Živi u OSAM kvadrata, ali je sebi napravila pravi mali raj!

Njen ceo stan je verovatno manji od vaše spavaće sobe…

Život u Njujorku je veoma skup, posebno ako želite da živite na dobroj lokaciji. Upak, jedna devojka je pronašla rešenje.

– Želela sam da živim na Menhetnu, ali nisam bila spremna da za to dajem celu svoju platu. Našla sam stan koji ima osam kvadratnih metara i shvatila sam da je to pravo rešenje – navodi ona.

118067_mali-stan-2-youtube_630x0

Felis Koen radi kao profesionalni organizator i bila je spremna da prihvati izazov da uredi tako mali prostor da bude potpuno opremljen za život, pa čak i da bude udoban i simpatičan.

Stan se nalazi odmah blizu Central parka, u najživljem i najluksuznijem delu grada, koji mnogi nazivaju pravim Njujorkom.

Postoje određeni kompromisi, ali Felis smatra da je vredno toga da živi na tako dobroj lokaciji.

– Kada sam se uselila, videla sam da je žena koja je živela tu pre mene imala naguran nameštaj, i samo malo slobodnog prostora na sredini sobe. Ipak, ja sam se svega otarasila jer sam znala da u Njujorku morate da idete na gore kada organizujete stvari – navodi ona.

118068_mali-stan-4-youtube_630x0

U stanu nije postojala kuhinja, ali ona je napravila svoj mali kutak za jelo i skladištenje hrane. Ima mali frižider, mikrotalasnu, lonac na struju i malo prostora za namirnice.

Verovatno se sve žene pitaju gde joj stane sva odeća u ovako malom stanu, ali Felis tvrdi da većina ljudi nosi samo polovinu onoga što poseduje, pa uvek gleda čega može da se otarasi u svom jednostavnom ormaru sa zavesom umesto vrata.

Ona se bavi umetnošću i pisanjem, pa je sebi organizovala mali radni prostor sa stolom i policama iznad.

Još jedno prijatno iznenađenje je prilično veliko kupatilo. Bar kada uzmete u obzir ostatak stana.

118069_mali-stan-3-youtube_630x0

– Prvi put kada sam spavala u stanu, imala sam napad panike. Do kreveta se dolazi preko stepenica, na maloj galeriji gde se nalazi dušek, ali je veoma blizu plafona. Ipak, navikla sam se i sada obožavam da ležim u krevetu i da čitam – ističe ona.

Pročitajte još:
7 načina da mali stan učinite prostranijim
Mali stan, a mogućnosti neograničene: Kako izgleda život bez nameštaja
Nameštaj za mali stan: Čarobni orman

Kada god otvorim prozor i pogledam napolje, shvatim da sam u centru i da je sve vredno toga.

Pogledajte ceo prilog o ovom neobičnom minijaturnom stanu.

Žena

Komentara
Očitavanje..