10 stvari koje svaka pametna dama treba da zahteva od dečka

Ako želi da ima ozbiljnu i kvalitetnu vezu!

Poznato je da dame često znaju da filozofiraju i traže nerealna očekivanja od svog dragog. Priznajte da ste bile u situacijama kada ste preispitivale sebe da li da budete sa njim, jer on je ipak mnogo plavkast, smešan i iskreno- nije baš ono o čemu si maštala…?

Odmah da ti kažemo, da ne treba da paničiš- to nije ništa čudno jer se svaka devojka našla u sličnoj situaciji. Ipak, kada odbacimo te nerealne želje i očekivanja na kraju ostaju realni i racionalni zahtevi koje svaka devojka treba da očekuje od svog momka.

1. Komplimenti

Pa koja devojka ne voli lepu reč? Svi mi želimo da se osećamo seksi i poželjno- i obožavamo kada to čujemo, posebno od partnera. Zato bi momci trebalo svakog dana da ukazuju pažnju svojojoj lepšoj polovini i da je podsećaju zašto je baš nju odabrao.

2. Osmeh

Nema ništa lepše od dana koji je započet jednim velikim i širokim osmehom. Dobro raspoloženje, humor i šala koja će vas podići i tokom lepih i ružnih dana će vam pomoći da se lakše prebrodite sve trenutke. Zajedno sa vašim partnerom, koji je uvek tu da vam da mnogo osmeha i pozitivne energije

3. Jasan cilj

Koliko god da vam se sviđa taj dečko veoma je važno da znate koji je njegov prioritet i krajnji cilj, kako biste uvideli da li on želi ozbiljnu vezu sa vama. Često partneri naiđu na sukob jer odmah na početku ne razjasne svoje ciljeve. Neki momci su usredsređeni na karijeru, stvaranje porodice ili jednostavno još ne znaju šta žele. Zato je važno da saznate njegove ciljeve.

4. Zrelost i stabilnost

Čule ste sigurno da momci kasnije sazrevaju u odnosu na devojke- i to je tačno! Zato je dobro na vreme utvrditi koliko je on zreo i šta želi od života. Nikada nemojte dozvoliti da odgajate svog partnera, koji od vas stalno očekuje pomoć, bilo da je reč o finansijskim ili emocionalnim problemima.

5. Razumevanje, strpljenje i darežljivost

Ove tri osobine su veoma važne tako da preporučujemo da ih uvek imate u vidu.

Razumevanje je prvo i osnovno u vezi, jer svaka osoba želi da oseti da se partner saoseća sa njom i da razume njena osećanja. Kao nastavak tome, stpljenje označava smirenost i sposobnost da na pravi način reaguje na nastanak potencijalnog problema. Krajnja, ali ne i najmanje važna osobina darežljivosti se odnosi na najlepši deo veze: deljenje saveta, misli, osećanja i vremena sa svojim partnerom.

6. Pamćenje važnih datuma

Jasno je da devojke pamte sve- od najvećih gluposti do zaista bitnih datuma. Ne očekujte od svog partnera da zapamti šta si nosila kada ste se upoznali ili uz koju pesmu ste se prvi put poljubili- jer to je (iskreno) mučenje za njega! Ipak mu ukažite na datume koji su vama veoma važni,a koje bi trebalo da zapamti. Ako mu je stalo-potrudiće se.

7. Osećaj slobode

Nema lepšeg osećaja od slobode u vezi. To označava da vaš partner ima bezgranično poverenje u vas. To je osnova svake dobre veze, jer ljubomora i nepoverenje dovode do svađa, razmirica i krajnjeg raskida. Pričajte sa partnerom i slobodno mu otvoreno iznesite da želite potpunu slobodu i poverenje u vezi.

8. Velika podrška

Bilo da prolazite kroz lepe ili teške trenutke u životu, sigurno ste poželeli da imate više podrške, posebno od partnera. On bi trebalo da bude uvek tu pored vas, da vas hrabri i jača. Pored njega treba da se osećate sigurno i da imate osećaj da će sve na kraju biti u redu.

9. Dinamičnost u vezi

Ako želite da uživate u vezi sa partnerom- zaboravite na rutinu i monotoniju. Dopustite vašem partneru da u nekim trenucima bude malo luckast i da vas iznenadi nečim novim. Kampovanje, skakanje bandžijem ili putovanje? Prihvatite to odmah i cenite muškarca koji zna da bude maštovit.

10. Dobar seks

Ne kažemo da je najvažnija stvar u vezi seks, ali definitivno jeste veoma važna. Biti sa partnerom koji vas seksualno ne zadovoljava je pravo mučenje, za oboje. Zato zahtevajte od vašeg dečka da eksperimentiše u seksu, kako bi shvatio šta vam najviše prija.

izvor:cosmopolitan.rs

Komentara
Očitavanje..