10 stvari koje žene kriju od muškaraca

Niko ne može zapravo da zna šta žena krije duboko u mračnim odajama svog srca.

U stvari, čak i one ne znaju zašto su tako misteriozne. Da li žene varaju više od muškaraca? Ne, mi ne govorimo o varanju uopšte. Da li žene vole da glume? Ne, mi čak ne govorimo ni o tome kako žene glume u spavaćoj sobi. Mi govorimo o nekim lažima koje žene govore. Govorimo o nekim stvarima koje žene uglavnom kriju od muškaraca.

Da li je misteriozna žena privlačna? Da, većinu ljudi bi privukla zagonetna žena. Sada, hajde da razgovaramo o stvarima koje žene kriju.

Činjenica  1

Muškarci veruju da znaju sve o prošlosti žene. Ali činjenica je da devojke imaju tendenciju da sakriju neke od divljih stvari koje su radilie tokom mladosti. One strahuju od osuđivanja. Možda ćete promeniti mišljenje o njenom karakteru. Dakle, ta strana njene ličnosti neće biti otkrivena.

Činjenica 2

Ona ne bi volela da otkrije njenu formula za lepotu ili ono što je čini lepom. Ona želi da veruje da je ona prirodno zapanjujuća.

Činjenica  3

Ona ne želi da plati račun, čak i ako ona kaže da hoće. Ako je pustite da plati račun, bićete postepeno tretirani kao idiot.

Činjenica  4

Ona ponosno pokazuje svoja ljubavna pisma ili mejlove svojim prijateljima. Ona se oseća sjajno kada to radi.

Činjenica  5

Njen bivši je važan za nju. Činjenica je da je uživala u život čak i pre nego što je upozala vas. Ona i dalje čuva neka iskustva, iako se ona ponaša kao da je stavila svoju prošlost sa strane. Žena će uvek biti misterija i muškarci nikada neće biti u stanju da dekodiraju unutrašnje predele.

Činjenica  6

Ona nikad ne otkriva koliko muškaraca je stvarno imala.

Činjenica  7

Ona ćesto upoređuje svoj status sa bivšim dečkom, procenjuje da li je ona donela pravu odluku.

Činjenica  8

Ona fantazira o drugim muškarcima kada ne provodi vreme sa svojim partnerom. Ne brinite i ovo je normalno.

Činjenica  9

Bez obzira na to koliko voli svoju sestru, njoj se neće dopasti ako hvale njenu sestru ispred nje. Ona može da deluje normalno ali ona će se osvetiti kasnije. Njena sestra je njen suparnik.

Činjenica  10

Ona govori svojoj najboljoj prijateljici sve, čak i o stvarnoj veličini tamo dole. Ne paničite. To je normalno.

ženskimagazin.rs

 

Komentara
Očitavanje..