3 izuzetno važne stvari koje treba da znate pre nego što mu kažete „Volim te“

Iako je ljubav lepa, nije nije rekao da je jednostavna…

Volim te! Dve reči koje najviše želimo da čujemo, ali i najteže se odlučujemo da kažemo! Prvo Volim te u svakoj vezi je preloman trenutak! Ili će se veza nastaviti za nijansu jača ili je to znak da svako treba da krene svojim putem!

Pre nego što se odlučite da podelite svoja osećanja sledeće 3 stvari morate da znate!

Razmislite da li je to zaista ljubav ili…

Pre nego što ćete nekom uputiti reči ljubavi morate biti sugurni u to! Zato nikada ne donosite odluke u trenucima velike sreće ili tuge… Ukoliko se spremate da kažete prvo “Volim te” u vezi pre toga proverite da li je to zaista tako i da nije uzrok neki trenutnih okolnosti! Opustite se, dišite, dajte sebi vremena da razmislite da li su osećanja zaista prava. Smirite um meditacijom i ujednačenim disanjem… Dozvolite svom mozgu da lepo procesuira informacije i onda razmislite da li ste izabrali pravi tajmig i pravu osobu sa kojom ćete podeliti svoja najdublja osećanja.

Nije kraj sveta ukoliko vam osećanja nisu uzvraćena

Naravno da svi želimo da čujemo da neko gaji ista osećanja kao i mi.  Međutim, ako budete hrabre i priznate svoja osećanja , a ne dobijete isti odgovor to nije razlog da budete tužne i u budućnosti izbegavate i krijete osećanja.

Da, boleće u početku jer neuzvraćena osećanja povređuju i sujetu…ali kao što nas je život već naučio “Show must go on”…

Iako će situacija biti krajnje neprijatna, otovreno izražavanje osećanja je veoma zdravo za vašu ličnost i buduće situacije. I zapamtite: Gubi samo onaj ko vas ne voli!

Naučite da pratite svoje srce

Na kraju, samo je jedna stvar bitna:  Šta je to što vaše srce želi i oseća!

Ukoliko zaista osećate kako vam voljena osoba sve više nedostaje, da jedva čekate njegovu poruku, leptirići ne prestaju da lepšaju, a osmeh ne silazi sa lica…nema potrebe da sve to i krijete od njega! Ljudi zaslužuju da znaju da su voljeni…Život je previše kratak da bi se ovakve stvari krile zar ne?!

cosmopolitan.rs

Komentara
Očitavanje..