5 outfita sa patikama uz koje ćete izgledati elegantno

Patike predstavljaju jedan od najudobnijih komada obuće, svi ih rado nosimo, i uživamo u osećaju koji pružaju našim stopalima. Međutim, mnogi patike vezuju za treniranje, sport, opuštene i neformalne životne prilike. 

Ono što postaje sve veći trend je da se patike nose i u znatno elegantnijoj varijanti.

Tim povodom pripemili smo 5 predloga kako da patike uklopite u elegantan outfit, i da uživate u udobnosti izgledajući urbano i stilizovano. 

Roze patike
Izvor: pixabay,com

#1 Poslovni outfit – košulja i pantalone uz patike

Za sve one koji žele da se osećaju udobno na radnom mestu, a da uz to zadrže poslovni stil, dobra vest je da se mnoge dizajnerske brendirane patike sjajno uklapaju u poslovne kombinacije. Naime, košulja i pantalone uz interesantno dizajnirane patike mogu biti pun pogodak. 

Košulja može biti lepršava, ili nešto formalnija, i može se kobinovati sa pantalonama različitog kroja. Interesantan izbor mogu biti zvoncare sa dubokim strukom, koje će se neobično dobro uklopiti uz urbane patike, baš kao i uz šarenu boho bluzu, ali i nešto formalniju košulju. 

#2 Večernja varijanta – patike uz džins i elegantniju majicu 

Izlazak u grad više ne podrazumeva visoke potpetice, nakon čijeg nošenja vas bole noge, i u kojima se osećate sputano da đuskate tokom čitave noći – sada možete biti izuzetno šik i u patikama. Sve veći trend je da kombinujete sportske patike sa outfitom za večernji izlazak. 

Naš predlog je da uparite dobar par uskih farmerki sa elegantom i senzualom majicom, i tašnicom, a da na to obujete udobne i zanimljive sportske patike. Ukoliko ste ljubitelj suknji, farmerke možete  zameniti teksas suknjom, čime ćete čitavom outfitu dati dodatnu atraktivnost. 

Uz pažljiv odabir nenametljivog nakita koji će naglasiti vašu ženstvenost, i šminke koja će istaći vaše lice, ovakva kombinacija može biti pun pogodak za ludi noćni provod. 

#3 Duga lagana suknja, majica sa printom i patike 

Lagane duge suknje mogu biti pravi izraz ženstvenosti i elegantnog stila, a vi je možete ukombinovati sa udobnim patikama, urbanom majicom. Naš predlog je da odabrete zanimljivu majicu sa printom, koja može biti na kratke rukave, koju ćete ukombinovati sa dugom suknjom od laganog materijala i na to obuti patike. 

Odličan dodatak uz ovo može biti kaiš za strukiranje, ukoliko suknja ima dubok struk, kao i tašnica u atraktivnoj boji koja će čitavom outfitu dati dodatnu slojevitost i raznolikost. 

#4 Elegantna haljina i stilizovane patike 

Ko kaže da haljina i patike ne mogu zajedno? Sve veći broj modnih trendova dokazuje upravo suprotno, i to kombinujući patike za trening sa lepršavim haljinama iznad kolena. Karneri, šlicevi, elegantniji materijali, kao i atraktivne boje – sve dolazi u obzir i sve se može ukombinovati uz udobnu patiku. 

Ovaj spoj nespojivog može biti i vaš izbor,a mi vam predlažemo da pustite mašti na volju, i izađete iz okvira striktnih modnih pravila. Ono što bi, ipak, mogli da uzmete u obzir je da kombinujete jednobojne patike sa šarenom haljinom i obrnuto. 

#5 Letnje haljine i starke za izraženu ženstvenost 

Priča o patikama teško može proći bez popularnih “starki”, odnosno patika koje su izrađene po uzoru na ovaj popularni model. Starke zaista predstavljaju odlično rešenje  kada želite da u ravnoj obući izgledate elegantno, i da tako zablistate u različitim prilikama. 

Starke sjajno idu sa lepršavim letnjim haljinama, uz koje možete kombinovati teksas jaknicu, elegantan nakit, i manju tašnu. Ovakva kombinacija će biti pun pogodak, i to posebno tokom toplih meseci u godini. U ovakvoj kombinaciji možete izaći na piće, doći na rođendan drage osobe, pa čak i izaći uveče. 

Nadamo se da su vam ovi predlozi pomogli da patike vidite u potpuno novom svetlu, ukoliko to nije bio slučaj do sada. Verujemo da će udobnost patika presuditi u tome da ih ponesete uz različite outfite, i da će se dobar osećaj koji imate kada ih nosite, ispoljiti i na vaš izgled. 

Komentara
Očitavanje..