Najbolji pokloni za dečije rođendane

Retke su osobe koje se barem jedanput nisu našle u konfuziji oko toga šta kupiti za poklon za dečiji rođendan. Pokloni za decu treba da oduševe rođendanca, ali da se dopadnu i roditeljima.

Osim toga, poklon bi trebalo i da bude namenjen tačnom uzrastu deteta, sa čime se lako može pogrešiti, jer se iz godine u godinu menjaju interesovanja dece. Kako biste pronašli što bolji poklon za rođendan dragog mališana ili mališanke, nema sumnje da bi vam dobro došlo par ideja i saveta.

Istražili smo umesto vas, a nekoliko ideja za najbolje poklone za dečije rođendane saznajte u nastavku teksta. 

Izvor: pixabay.com

Garderoba za decu – koristan poklon sa kojim nema greške

Kada je reč o garderobi za mališane, njima je ona uvek potrebna te predstavlja poklon sa kojim ne možete da omanete. Stvari kao što su kvalitetne majice za devojčice i za dečake, ili drugi komadi garderobe, kao i pidžame za spavanje, sigurno će oduševiti roditelje mališana.

Ukoliko odaberete garderobu za decu na kojoj su motivi njihovih omiljenih crtanih junaka, koje su zanimljivo dezenirane, ili su u bojama koje devojčice i dečaci obožavaju – i dete će biti oduševljeno poklonom i rado će nositi ovu garderobu i u budućnosti. 

Igračke – klasičan poklon za najmlađe

Klasičan poklon za decu su naravno, svakom mališanu omiljene – igračke. Igračke ne moraju da imaju samo zabavnu funkciju, već i da budu edukativne, interaktivne, pa i da potpomažu deci u razvitku kreativnosti, ali i mnogih drugih veština i sposobnosti.

Kod kupovine igrački posebno treba voditi računa o tome kom uzrastu su namenjene, jer lako može doći do greške i kupiti poklon detetu koji nije u spektru njegovih interesovanja. 

Paket manjih poklona

Paket manjih poklona je verovatno najzabavniji izbor koji detetu možete pokloniti za rođendan. U njega možete staviti par zanimljivih stvari kao što su mala igračka, bojice i slikovnica, ili još više sitnica, kao što su loptice, mala slagalica, slatke čarape i sl. 

Dete će uživati u raspakivanju paketa, a oduševiće se svakoj sitnici koju dobije. Obavezno ubacite i nekoliko slatkiša i postići ćete pun pogodak! 

Vredniji pokloni za bliske mališane

Ukoliko je mališan koji slavi rođendan blizak vama ili vašoj porodici, sasvim je primereno ukoliko se odlučite za vredniji poklon, te se on posebno istakne u gomili koju će dete dobiti za rođendan. 

Nakit i dukati obično se poklanjaju za rođenje, krštenja i prve rođendane. Kasnije to mogu da budu veće stvari kao što su: automobilčići, bicikl, rolšule, klizaljke, bazen na naduvavanje i slične stvari koje bi trebalo da budu adekvatne uzrastu i interesovanjima deteta.

Personalizovani poklon za dečiji rođendan

Sve što je personalizovano, bilo inicijalima ili ispisanim imenom, obožavaju kako deca, tako i odrasli. Osim popularnih dekoracija za dečiju sobu sa ispisanim imenom ili slikom sazvežđa koje je u položaju u kome je bilo pri rođenju deteta, možete da pronađete i personalizovane peškire, jastuke, posteljine, šolje, pa čak i majice.

Poklon koji će se koristiti na proslavi rođendana

Ako želite da postignete efekat maksimalnog iznenađenja i obradujete slavljenika ili slavljenicu poklonom pred celim društvom – preporučujemo da poklon bude nešto što će se koristiti na samoj proslavi rođendana.

Od pinjate, preko vatrometa, konfeti, ili mnogo zanimljivih helijumskih balona, ili prelepe rođendanske torte – sa ovakvim poklonom možete da budete i te kako kreativni i napravite iznenađenje kakvo dete sigurno još nije iskusilo.

Naravno, za ovakvu vrstu poklona se preporučuje da se konsultujete sa roditeljima deteta, kako ne bi i oni bili iznenađeni. 

Među ovim idejama sigurno ćete pronaći idealan poklon za dečiji rođendan za koji se pripremate. Obradujte drago dete i uživajte u proslavi rođendana uz mnogo preukusnog, dečijeg šampanjca i najlepših torti! 

Foto pixabay.com
Izvor/Autor Avokado
Komentara
Očitavanje..