7 znakova da je tvoj prijatelj zaljubljen u tebe

Čini se da u trenutku kad izgovaraš rečenicu: „Samo smo prijatelji“, ni ti u to baš nisi u potpunosti sigurna. Voli li te zaista samo kao prijateljicu ili ipak želi nešto više. Caroline Brealey, stručnjak za veze, objasnila kako se ponaša kad je potajno zaljubljen.

1. Ljubomoran je na druge muškarce

Tvrdi da za tebe želi samo najbolje, ali za tebe nijedan drugi muškarac nije dovoljno dobar. Možda zato što on je?

2. Traži razloge da ti se približi

Hvata svaku priliku za pusu u obraz, zagrljaj ili ti se u šali prikrada iza leđa. Drugim rečima, traži razloge za fizički kontakt.

3.  Zadirkuje te

Kada ti je mama u osnovnoj školi rekla da se dečku koji te vuče za kosu sigurno sviđaš, nije se šalila. Naime, oni imaju potrebu bacati fore ili pronalaziti načine da te živciraju, na taj način privlačeći tvoju pozornost.

4. Tvoje je rame za plakanje (i smeh)

Prijatelji bi trebali biti uz tebe kad ti trebaju, ali on će uvek biti tu kad ti zatreba. Neće propustiti priliku da se vidite, a kad se ne možete videti, pronaći će druge načine da bude uz tebe.

5. Primećuje stvari koje drugi muškarci ne primećuju

Nova frizura ili haljina neće mu promaknuti, a možda će vas zbog neke promene i zadirkivati (rekli smo vam, oni to rade), ali činjenica da uopšte primećuje svaki detalj na tebi poprilično je siguran znak da si jedina za njega.

6. Uvek je na tvojoj strani

On vas sme zadirkivati, ali primeti li da to radi netko drugi, neće previše okevati u tvojoj obrani.

7. Trudi se da deli tvoje interese

Otišao je s vama u bioskop na sve nastavke „Sumraka“? Je li potrebno reći išta više?

 

Komentara
Očitavanje..