Ako ne radite OVO, ne pokrivate podočnjake kako treba!

Mnogo žena ima problem sa tamnim podočnjacima koje ne mogu da uklone, a ni da prikriju tako lako. Probajte ovaj trik i podočnjaci će prosto nestati!

Predeo oko očiju često ima tamniju boju od ostatka lica, a nekada su krugovi oko očiju i veoma tamni. Žene koje su probale jedan novi trik u šminkanju tvrde da su u stanju lako i brzo da ih prikriju.

U pitanju je korektor u boji!

Verovatno ste imali priliku da vidite na internetu brojne tutorijale za korekciju boje podočnjaka jarkim bojama, poput videa blogerke Depika Mitjale koja je koristila crveno-narandžasti karmin u tu svrhu!

Možda deluje ludo, ali njoj to zaista pođe za rukom i u to su se uverile mnoge dame širom sveta. Jedna devojka je čak istakla da su njeni tamni krugovi bili 50 odsto manje vidljivi nego samo sa običnim korektorom.

Ipak, morate da odaberete pravu boju za vaš ten.

Hladni tonovi
Boja breskve ili lososa sjajno ide uz svetlu kožu, dok će plavi ili ljubičasti tonovi ukloniti žućkasti izgled.

Topli tonovi
Narandžasta će neutralisati zelenkaste ili plave nijanse, kao i tamne podočnjake koji su karakteristični za tamniji ten.

Kako naneti korektor

Kako biste osigurali da će šminka trajati ceo dan, lagano utapkajte proizvod na podočnjake, pa dodatno pređite četkicom, bjuti blenderom ili prstima. Zatim nanesite tečni puder, pa korektor u boji kože. Na kraju dodajte lagani translucentni puder.

Na taj način ne sakrivate tamnu boju, već je neutrališete tankim slojem. Probajte i oduševićete se!

(marieclaire.com)Žena

Komentara
Očitavanje..